sex: eta bisa ningkatkeun resiko stroke

[Social_share_button]

Mibanda kelamin teu hiji hiji gampang! Eta naek darah jeung denyut jantung. Ieu bisa, bisi tina kaséhatan cardiovascular goréng, ngakibatkeun stroke a. Sangkan Awas!

Gawé dilumangsungkeun ku dokter geus ditémbongkeun nu salila sanggama, utamana lamun anuorgasme, Tekanan getih sarta denyut jantung ngaronjat.

Lamun hiji jalma boga pembuluh darah dina kaayaan kirang atawa anu mawa aneurismManehna boga résiko leuwih ti gaduh beubeulahan pembuluh darah salila sanggama.

Darurat sanggeus sex

Le BMJ Laporan Case ngalaporkeun kasus anu Londoner of 44 taun anu dirawat di Rumah Sakit di Rumah Sakit Middlesex Universitas di Isleworth, Inggris, sanggeus sex.

Éta ku nyieun hiji cunnilingus pasangan na sadar yén awéwé éta sempet pingsan. Manehna oge sempet stiffened salila sapatemon. Lamun manehna regained eling manehna ngalaman ti headaches sengit.

Rumah Sakit, dokter didiagnosis a hemorrhage subarachnoid, éta téh ngomong ngaluarkeun getih dina beungeut otak, biasana disababkeun ku hiji aneurysm. Ieu disebut oge hemorrhage subarachnoid.

awéwé ieu dirawat dua minggu na ieu nempatkeun sahandapeun perlakuan endovascular saméméh maranéhna balik ka imah.

Sumber: HTTPS: //www.santemagazine.fr/actualites/actualites-sante/rapport-sexuel-il-peut-augmenter-le-risque-davc-337444