Béntang, Météor & Hoops: ténis Dupi Balik Dina Phoenix

[Social_share_button]

Ieu salah sahiji perioda leuwih kritis dina kalénder ATP Tour. Minggu kadua BNP Paribas Buka, Hiji acara ATP Masters 1000, nyaeta signifikan henteu ngan keur Jalma masih competing di gurun California.

Maranéhanana néangan deui patandingan Nuturkeun hiji kaluar mimiti di Wells India anu targeting inaugural minggu ieu urang Arizona ténis klasik di Phoenix, saméméh nyieun Trek ka Rajana keur kadua acara 'Maret Masters'. sawah anu jadi kuat sakumaha kantos pikeun turnamén nu nangtang.

Dipimpin ku Dunya No. 21 David Goffin, Draw The tumpuk ciri anu total lima pamaén sarta Top 50 17 100 dina luhureun éta rankings ATP. John Millman ieu seeded katilu, jeung finalis Marseille panganyarna Mikhail Kukushkin kaopat. béntang #NextGenATP Casper Ruud keur néangan keur ngawangun off perdana Top 100 dina rankings ATP, Nuturkeun amprok semifinal Na di Sao Paulo.

Wewengkon Phoenix geus Saméméhna hosted acara ATP Tour lila-ngajalankeun di caket dieu Scottsdale (1986-2005 ti), qui diulas Andre Agassi, Lleyton Hewitt jeung John McEnroe Diantara juara TIK. Paling anyar eta geus tampi nangtang dina suburb of Tempe di 2017.

"Ieu nangtang pasti neneng taun, ragrag entre India Wells jeung Rajana," ceuk Millman. "Sarerea weruh Éta Ieu Ampir kawas acara kuir. Kuring terang yen datang di, Éta unggal cocok Ieu bade jadi tangguh. Sanggeus kuring indit kaluar mimiti di India Wells, abdi miharep Sababaraha kualitas cocog pos kana Rajana. Kuring teu hayang ngan bersantai di paradise ténis. Jigana éta Heboh datang ka dieu tur bersaing contre pamaén luhur jeung turnamen geus dijieun kuring ngarasa pisan wilujeng sumping jadi jauh. "

"Ieu bener alus pikeun acara kahiji-waktu," ceuk Mitchell Krueger. "Kuring henteu sabaraha lila Aranjeunna Boga beens ngajadwalkeun ieu sateuacanna. Anjeun teu bisa ngadalikeun cuaca Jelas, gawang Jigana sagalana sejenna nyaeta sakumaha alus sakumaha anjeun bisa ménta ".
Asalna diterbitkeun ku https://www.atptour.com