rupa acara di Spanyol: awéwé nu méré kalahiran ka anak hideung dituduh salakina tina sanggeus diinum teuing

[Social_share_button]
rupa fakta

Pamaké di Rumah Sakit Universitas Valencia di Spanyol nyaksian ahir pekan na hiji sengketa luar biasa antara hiji wanoja sareng salakina. Nurutkeun informasi anu dilaporkeun ku situs "oyant.com", wanoja anu ngora 24 nuduhkeun salakina nginum kopi teuing, anu bakal dijadikeun sumber warna hideung anu mikeun anakna.

Rak walagri sapoé kuring boga anak anu boga budak sangkan aki-aki ngora. Unggal antarana mintonkeun naon anu bisa ngajelaskeun naha dua jalma bodas ngahiji pikeun ngalahirkeun anak jelema hideung.

Pamaké di Rumah Sakit Universitas Valencia di Spanyol nyaksian ahir pekan na hiji sengketa luar biasa antara hiji wanoja sareng salakina. Nurutkeun informasi anu dilaporkeun ku situs "oyant.com", wanoja anu ngora 24 nuduhkeun salakina nginum kopi teuing, anu bakal dijadikeun sumber warna hideung anu mikeun anakna.

Rak walagri sapoé kuring boga anak anu boga budak sangkan aki-aki ngora. Unggal antarana mintonkeun naon anu bisa ngajelaskeun naha dua jalma bodas ngahiji pikeun ngalahirkeun anak jelema hideung.

Urangsunda