Peryogi 10 awewe nu boga imah Pikeun merek Éropa

[Social_share_button]

Pausahaan anu ngahususkeun kana wawakil sarta distribusi merek Europeanropa utama anu ngajanten 10 HOTESSES diobral pikeun pasar produk na di supermarket sareng hypermarkets di Douala.

misi

  • Mastikeun neundeun produk ditangtoskeun dina toko,
  • Tarik para nasabah sareng produk pasar,
  • Ngahirupkeun radius,
  • Mastikeun ridership permanén

Téangan profil

  • Awéwé antara 21 sareng 30 taun,
  • Probationary Min
  • Min 06 sababaraha taun pangalaman dina janten awewe,
  • ngahijikeun,
  • Vigilante,
  • Langsung aya waé,

CARA Panawaran

Kaayaan pagawean

  • Jenis kontrak: sidang sabulan + kontrak anu tetep ditayak
  • Gaji: 60 000 F sidang CFA, 60 000 + PRIMES CDI sareng Paket Sosial