Lamamra revival tina pasatujuan Peace di Mali ditinggalkeun Messahel

[Social_share_button]

Putusan mimiti Wakil Perdana Mentri anyar, Mentri Luar Negri, Ramtane Lamara nyaeta ka assess status palaksanaan pasatujuan pikeun katengtreman sarta rekonsiliasi nasional di Mali tina prosés Algiers. Dina kayaan ieu, kagiatan mimiti Lamamra salaku kapala diplomasi Aljazair éta pikeun ngundang ti Mentri Luar Negri jeung Sabilulungan International Republik Mali, Kamissa Camara pikeun hiji dua poé datangna resmi.


Inget, Lamamra éta arsitek di pasatujuan asup 2016 di Bamako. Sanajan kitu, sanggeus miang tina Lamamra, panerusna Abdelkader Messahel éta teu bener museurkeun mantau perjangjian ieu tetep fit hébat keur diplomasi Aljazair.
Cemburu karyana, Lamamra alatan palaksanaan na ngawaskeun pasatujuan ieu kaasup kana ceramah antara sagala rupa pihak dina konflik di Mali geus réngsé dina kapamimpinan na salila leuwih ti sataun di Algiers.

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://bamada.net/lamamra-relance-laccord-de-paix-au-mali-abandonne-par-messahel