Dylan McKay tina séri kultus "Beverly Hills 90210" maot

[Social_share_button]
Lima poé sanggeus stroke a, Lukas Perry maot. Utamana dipikawanoh pikeun panjang embodied karakter dina Dylan McKay dina serial kultus "Beverly Hills 90210" aktor Amérika maot dikurilingan ku kulawargana.

Kurangna warta ieu jam panungtungan kénca mertimbangkeun awon, mujijat éta henteu lumangsung hanjakalna. Lukas Perry maot Senén Maret 4 2019 di Rumah Sakit St. Joseph di Burbank, sakumaha wangsit TMZ. The aktor Amérika, anu yuswa mung 52 taun, teu salamet stroke anjeunna kungsi ngalaman dina 27 Pébruari.

Lukas Perry ieu dirawat urgently nu 27 Pébruari. Anjeunna di Los Angeles pikeun némbak episode RiverdaleDi mana manéhna maénkeun peran bapa pahlawan urang, Archie (kJ Apa). nyalametkeun teh ngalaman Isro jeung bedside di Sherman Oaks, sanggeus disebut pikeun serangan. Mun aktor ieu sadar dina miara-Na, kondisina geus mudun considerably salila numpak ka rumah sakit.

Babak anyar kaayaan Lukas Perry urang anu lajeng ditémbongkeun kontradiktif. Bari anggota kulawargana di titah koma hiji, juru carios na sempet resmi nolak, nunjukkeun eta ieu lajeng sedated. Karuksakan otak alatan stroke na geus tungtungna dibuktikeun teuing hébat.

warta dahsyat kieu asalna ngan poé sanggeus studio Fox ngumumkeun reboot de Beverly Hills 90210. Mun ayana aktor Jennie Garth (Kurnia) Ian Ziering (Steve) Jason Priestley (Brandon) Brian Austin Héjo (David) tori Éjahan (Donna) jeung Gabrielle Carteris (Andrea) geus dikonfirmasi, Lukas Perry teu milu. Ogé ditarik, Shannen DohertyAka rénda, kungsi dirojong lalaki manehna terang salila sababaraha taun.

Lukas Perry kungsi disaksian maot di 2015. Dina hiji wawancara kalawan Fox News di 2017, aktor nu ngawartoskeun kumaha growths cancerous kapanggih manehna bari anjeunna latihan kadali colonoscopy. Kalayan beungeut mimiti ieu, aktor nu geus diolah gancang. Hiji pangalaman nu ditanya manehna keur ngeprak keur tarung ngalawan kanker titik.