lalaki Ieu cyborg munggaran di dunya

[Social_share_button]

Papanggih Les Baugh, hiji lalaki ti teuas tuah. Urang sadaya sangkan kasalahan, tapi ditambahan 'em bisa ngakibatkeun konsékuansi tragis. 40 sababaraha taun ka pengker, Lamun kirang yuswa ngan 17 taun, anjeunna Jeung stepbrother Na fooling sabudeureun. Panungtungan salah ditantang ka _him_ lomba Éta réngsé ku tragedi badag. Baugh kapanggih dirina dina susunan garis kakuatan. shock listrik Ieu Éta taméng - dokter Teu masihan kasempetan pikeun Hirup _him_ à putra 21st ulang. Sumawona - duana Leungeun Muji Utung sarta surgeons panginten warisan Na moal cageur sarta anjeunna bakal teu kahontal leumpang. "Kuring henteu nangtung kasempetan," nyebutkeun anjeunna. "Sagala I Sempet bade ieu Isro".

Tur ayeuna, 40 Taun Saatos anjeunna nampi Harita kasempetan sejen pikeun ngamimitian hirup hiji hirup normal deui. Hatur nuhun ka Johns Hopkins University urang Applied Fisika Laboratorium anjeunna Ditangtukeun dua leungeun robotic nu dikawasa Éta Kalawan pikiran Na wungkul.

prosthesis éta digawé kaluar Tempo sadaya pangabutuh jeung sarat-Na. Heula, Ieu teuas pikeun Baugh pikeun neuleuman kumaha carana nganggo anggota awak robotic, anjeunna tiasa Tujuan ayeuna beroperasi em geulis gancang. Jeung akurasi nyaeta impressive - lawan bal ténis teu deal badag pikeun _him_.

Pikeun ngahontal tesis ngareureuwas sanajan hasilna impressive, kungsi balik dina hiji bedah serius, qui s'intitule 'sasaran innervation otot.' Dr Albert Chi, anu bedah trauma di Rumah Sakit Johns Hopkins, nyebutkeun jenis ieu bedah Éta téh inovasi pinuh. Ieu s'intitule mun reassign saraf Éta sakali ngawasaan panangan na leungeun. Éta téh Ahir-ahir ieu disambungkeun ka leungeun prosthetic jeung kontrol pinuh ngaliwatan garansi wangunan.

The Baugh Kungsi ngadagoan nepi ka total pasangan recovery sanggeus bedah ka coba anggota awak New Nya di dinya. Tim élmuwan dianalisis data tina algoritma pangakuan pola mun Identipikasi persis kumaha otot Karyana. Engké Aranjeunna diprogram leungeun robotic malikan Sadaya gerakan Jalma.

Tujuan Éta wangunan badag masih diperlukeun média tambahan pikeun ngajaga posisi alam. Ieu naha éta élmuwan ditambahkeun sockets custom Éta kungsi jadi napel na taktak jeung watak teu jeung anggahotana. Malah Baugh Ieu impressed ku katingal sorangan. Anjeunna Ngadawuh kumaha bae anjeunna kapanggih dirina di Harita kanyataanana sejen, Tujuan Ieu Adul salajengna Jeung Tadi naon tim nungtut.

Tur aya loba teuing tés Sateuacan Éta bisa Sabenerna ngamimitian nyobian leungeun anyar dina peta. Dina 10 ngan poé sanggeus percobaan dimimitian - Les Baugh némbongkeun hasil impressive. Anjeunna junun mindahkeun gelas, bal na Komo rak. Ku jalan kitu, éta gerakan putra speed de teuing Ieu Jalan Tinggi Than saha bisa nyangka.

Dina waktu ieu, leungeun-Na dianggo geulis kitu mun anatomi manusa. Téh bisa tina repeating kabeh ngalir anjeunna dipigawé Jeung leungeun-Na nyata bari anjeunna masih miboga em. Élmuwan yakin Aranjeunna Dupi pas dikirim ka lalaki goréng balik ka imah kalawan pinuh fungsi anggota awak Éta Dupi Jieun Kahirupan Na hébat deui.

Originally Posted by: