The kultus runtuyan Beverly Hills 90210: Moal lami deui balik

[Social_share_button]
Pikeun sapuluh taun jeung saloba musim, tina 1990 2000 dina serial "Beverly Hills 90210" geus captivated jutaan pemirsa sakuliah dunya. Bari sababaraha seri dijieun maranéhanana mulang kalawan platform distribution anyar, acara ogé bisa nyieun comeback a ...

Kurnia, Donna, Steve ... pas balik di layar TV urang? Ieu rada mungkin! Salaku dilaporkeun ku website TMZ.comÉta palaku ti séri Beverly Hills 90210 anu katempo babarengan sabab ayeuna canvass sababaraha ranté.

Jennie Garth, tori Éjahan, Ian Ziering, Brian Austin HéjoGabrielle Carteris na Jason Priestley anu katempo ngabogaan kopi ngumpul di sisi Tilelep Blvd di Los Angeles Rebo Désémber 19 2018. A reuni nu teu pati penting sabab éta palaku anu rutin ditempo dina minggu nu anyar nambahan rapat jeung manajer ranté! proyék maranéhanana? reviving Beverly Hills 90210. Éta téh ngagabung dina petualangan ku panulis sarta produser. Salian badag jaringanAranjeunna écés oge kagungan janjian jeung Netflix platform, Amazon na Hulu ...

nuju Bates waktosIeu confirms proyék tur nunjukkeun "sababaraha pembeli museurkeun". Mike Chessler sarta Chris Alberghini, anu dikeureuyeuh serial na nya reboot dijudulan 90210 Beverly Hills: Generasi Anyar (Disseminated mun 2008 2013) anu sakali deui kontrol. Sanajan kitu, eta mah can écés naha Lukas Perry et Shannen Doherty nu aub ...