Proyék nawiskeun Pikeun beban konsumén

[Social_share_button]
pedaran:

*****
Taya nelepon !!!
Panggero = disqualification
Kirim surélék CV + surat panutup
Patarosan ku pesen
NO Telepon !!!!
*****
Jasa betah Travel mangrupakeun agénsi perjalanan nu nawarkeun di tiket maskapai jasa jualan, rental mobil, kdu susun ...

Proyék - jawab customer

Anjeun bakal ilubiung dina perbaikan kapuasan customer guna mawa eta jawaban pangalusna promptly.

misi:

• Imah, nasihat, hidayah tur kasatiaan customer;
• Telepon manajemén, email jeung pesen ti klien;
• Kamampuhan pikeun ngadeteksi jeung nganalisis pangabutuh klien;
• manajemén rékaman customer ditéang jeung jasa bisnis sejenna;
• Sale ti produk ti parusahaan jeung hungkul dagang
• Sakur tugas sejen ditugaskeun ku hirarki nu

keureutan:

• Copélna Bac + 2 di Wisata, Trade, Penjualan, Marketing atawa latihan nu sarupa
• Anjeun gaduh pangalaman suksés dina posisi sarupa;
• Anjeun demonstrate rasa layanan palanggan, organisasi sarta hubungan alus;
• pangaweruh Pohara hade komputer, Firman, Excel.
• The jaringan sosial Facebook, Twitter, Instagram boga rusiah pikeun anjeun.
• tingkat Pohara hade Perancis diucapkeun sarta ditulis hususna
• Boga tingkat hade Inggris mangrupa kaunggulan (ditulis tur diucapkeun)
• Kamampuhan pikeun mungsi dina tim
• kapasitas lalawanan tekanan
• ngarasa panasaran intelektual
• Kamampuhan ngadangukeun, diplomasi

Kasadiaan: Geura
Gaw: Douala - Bonanjo
Jam: Senén mun Sabtu - 09h boga 18h
Gaji: 100 000 mun 150 000XAF nurutkeun propil.

Panawaran, ngirim neruskeun + surat panutup ku Rebo Maret 20

nelpon + 237699283529 Pikeun wincik tawaran