Komoro vs CAF; Abdouraman Hamadou: "aya anceman nyata, aya bahaya nyata ..."

Anjeunna geus meunang sababaraha sabab dina gelut ngalawan nu soccer rupa frauds di arbitrase tribunal pikeun Sport. Abdouraman Hamadou dinyana penguasa Cameroonian ngalawan declarations ribut jeung sugan ngahaja lepat Présidén CAF : « Bapak Ahmad dijieun dua pernyataan palsu. Anjeunna ngaklaim yén bisa teu ditarik di Kamerun, nu teu leres mun anjeun kasampak di siaran pers dikaluarkeun dina malem Nopémber 30 2018 na mun anjeun Talaga teh pernyataan Présidén CAF anu dikaitkeun ditarikna.

Sajaba ti éta, kompetisi geus ditunda kusabab bisa 2019 memang baris lumangsung dina tanggal dijadwalkeun di Mesir.

Manéhna ogé ngomong yén artikel nu teu nerapkeun 92 mana oge salah. Artikel ieu manglaku memang dina kaayaan ayeuna.

Lamun cara ngagawe dibawa ku Komoro mana anu ka tungtungna, maranéhna bakal mibanda unggal kasempetan unggul. Ieu bakal hartosna yén Kamerun moal ilubiung dina bisa 2019 na teu tahan bisa 2021. Eta bakal janten musibah pikeun nagara kami jeung bal urang.

Kuring ngarasa yén Présidén CAF communicates lokasi pamadegan Cameroonian mun nengtremkeun ati sababaraha urang digolongkeun saré atawa Kamerun.

Aujoud'hui, aya anceman nyata, aya bahaya nyata lamun prosedur kieu éta makmur.

Urang kudu bisa mawa takdir urang. Urang kedah polah sabab kami henteu kudu mopohokeun éta The Football Association Comoran anu kahiji diprotes jeung dipénta dina pangaluaran of Kamerun geus robah strategi nalika maranéhna ningali maranéhna réngsé 4e. Aranjeunna reintroduced bewara sejen tina banding dina TAS disebutkeun yen aranjeunna kudu meunang game sacara standar na pertandingan pernah bakal dicandak tempat. Aranjeunna bakal geus meunang tilu titik nu bakal geus diaktipkeun aranjeunna nepi ka rengse katilu di grup. Mun tatacara mana liwat, anu CAF teu bisa meunang. »

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.camfoot.com/actualites/comores-vs-caf-abdouraman-hamadou-il-y-a-une-vraie-menace-il-y-a-un-vrai,29775.html