Madrid kudu ngamimitian renovating Bernabeu usum telat

Madrid (AP) - real Madrid nunjukkeun yén renovasi tina stadion Santiago Bernabeu baris dimimitian dina ahir mangsa.

situs ieu, tina heubeul 72 taun, baris boga hateup retractable sarta bakal redeveloped. adul keur modernisasikeun penampilan na.

Modél anyar ogé bakal Bernabeu ku layar video 360 derajat sarta aréa seating anyar, sanajan kapasitas na kedah tetep ngeunaan jalma 80 000.

"The Santiago Bernabeu anyar jadi stadion pangalusna di dunya," boasted Salasa ngeunaan Presiden Real Madrid Florentino Perez.

rekonstruksi bakal nyandak tilu opat taun. klub ceuk karya moal mangaruhan keur bobogohan tim imah, sakumaha lolobana karya beurat bakal dilakukeun dina offseason nu.

Hambalan munggaran bakal demolition sahiji pusat balanja anu bakal jadi pasagi publik deukeut stadion lokasina di lingkungan upscale of Chamartin di Madrid.

Sakali réngsé, si adul baja anyar bakal nutupan sudut munara aksés, salah sahiji fitur nu luar biasa tina stadion.

Real Madrid diusahakeun redevelop stadion. sababaraha kali tapi proyék saméméhna geus ditolak ku kaputusan kota jeung pangadilan. bandung ieu teu diwenangkeun pikeun ngaronjatkeun ukuran total tina struktur geus aya tempat, jadi manehna kapaksa nyusun struktur aya ku mindahkeun spasi kantor nu aya dina dasar tim dina Ciudad Real Madrid, dina sub urban tina kota.

Madrid mimiti anjeunna dikeureuyeuh proyek stadion di 2009. Aya tilu taun, klub kungsi nyarios gawang éta pikeun ngalengkepan éta stadion anyar ku 2020 kalawan mimitina estimasi biaya 400 juta (450 juta).

"The stadion anyar bakal ngidinan kami pikeun terus tumuwuh," ceuk Perez. "Ieu bakal ngidinan Real Madrid tetep kalapa dina skenario beuki hese di bal internasional".

Perez ngomong yén saprak 2000, Real Madrid geus invested leuwih $ 250 juta (280 juta) di stadion dibuka dina 1947.

The Madrid rival Barcelona ogé geus meluncurkan proyék pikeun ngahadean ka stadion Camp Nou ngabogaan hateup anyar jeung hiji angka ngaronjat tina korsi.

Atletico Madrid diresmikeun stadion anyar na Wanda Metropolitano di 2017. [19659014] (fungsi () {
var = isTouch window.navigator.userAgent.match (/ Android | webOS | iPhone | iPad | iPod | BlackBerry | IEMobile | Opera Mini / i);

lamun (isTouch) {

// beurat dirobah salinan fsUtils / ScriptLoader
ninggalkeun getScript = fungsi (url) {

// Jieun Aksara anyar jeung ngonpigurasikeun basis data.
hayu Aksara = document.createElement ( 'Aksara');

script.async = palsu;
script.src = url;

// Gantelkeun tag Aksara mun kacana (méméh Aksara kahiji) jeung anu ajaib bisa kajadian.
hayu firstScript = document.getElementsByTagName ( 'Aksara') [0];
firstScript.parentNode.insertBefore (Aksara firstScript);

};
ninggalkeun googlePixelLoader = fungsi () {

Jandéla [ 'google_conversion_id'] = 832239217;
Jandéla [ 'google_conversion_label'] = "TccACP23rXkQ8ezrjAM";
Jandéla [ 'google_remarketing_only'] = palsu;

getScript (window.location.protocol + '//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js');
};
hayu fbPixelLoader = fungsi () {
/ * Ti https://fng-jira.fox.com/browse/FSCOM-12494 - kode piksel Facebook * /
! fungsi (f, b, e, v, n, t, s)
{Mun (f.fbq) balik deui; n = f.fbq = fungsi () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n alesan): n.queue.push (alesan)};
lamun f._fbq = n (f._fbq!); n.push = n; = N.loaded! 0; n.version = '2.0';
n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
s.parentNode.insertBefore (t, s)} (jandela, dokumen, 'Aksara'
'Https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
FBQ ( 'init', '161811331078914');
FBQ ( 'lagu', 'ViewContent', {content_name 'Mobile_App_Install'});
};

(fonction (b, r, a, n, c, h, s, d, k) {si (! b [n] ||! b [n] ._ q) {pour (; s <_. length 😉 c (h, _ [s++]); d = r.createElement (a); d.async = 1; d.src = "https://cdn.branch.io/branch-latest.min.js" ; k = r.getElementsByTagName (a) [0]; k.parentNode.insertBefore (d, k); b [n] = h}}) (fenêtre, document, "script", "branche", fonction (b, r) {b [r] = function () {b._q.push ([r,arguments])}}, {_ q: []_ v: 1}, "addListener applyCode banner closeBanner creditHistorique des données deepview deepviewCta first getCode init déconnexion du lien utiliser les références removeListener sendSMS setBranchViewData setIdentity track validateCode ".split (" "), 0); let branchData = null; branch.init ('key_live_acdMtqDFnx4gILoc1Rq9VbckBtmjzNok', fonction (err, données) { branchData = data; }); branch.addListener ('didShowJourney', function () { let iframe = document.getElementById ('branch-banner-iframe'); let btn = (typeof iframe.contentDocument! == 'undefined')? iframe.contentDocument.getElementById ('branche-mobile-action'): iframe.contentWindow.document.getElementById ('branche-mobile-action'); btn.addEventListener ('click', fonction (ev) { if (ev.preventDefault) ev.preventDefault (); if (typeof window ['adwordPixelEnabled'] === 'undefined') { googlePixelLoader (); fbPixelLoader (); // configuré pour ne charger qu'une seule fois après un clic fenêtre ['adwordPixelEnabled'] = true; } // installe seulement if (branchData &&! branchData.has_app) { FsBeacon.DoubleClickFloodlightTracking (). Fire (); } }); }); } } ());

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/madrid-set-to-start-bernabeu-renovation-at-end-of-season-040219