Hiji guru SMA di taun Bronx, 41, ditahan "kanggo ngabogaan pornografi anak disilihtukeurkeun dina web poék" - xnxx

Hiji guru elmu di heubeul 41 Bronx Menengah, ditahan "pikeun pornografi anak dagang dina jaringan web poék"

  • Jonathan Schweitzer, 41 taun, dosen élmu bumi di Belmont Preparatory Menengah, ditahan dina biaya féderal pornografi anak
  • Anjeunna dituduh ngabogaan disilihtukeurkeun video dina kanvas poék némbongkeun budak anu kalibet dina kelamin jeung lalaki heubeul séjén
  • Numutkeun penyidik, Schweitzer dirékam video dina komputer pribadi sarta laptop na
  • Schweitzer ngajar di Belmont Prep saprak 2008 na teu boga catetan kriminal [19659006] Kanggo Snejana Farberov Pikeun Dailymail.com

    Hiji guru hiji SMA di Bronx ditahan dina muatan pornografi anak féderal pikeun disangka dibagikeun video featuring budak ngora dina situasi seksual on Internet. 19659010] Jonathan Schweitzer heubeul 41, anu ngajarkeun Elmu Bumi di sakola preparatory di Belmont saprak 2008, ditahan Rebo di imahna di Bronx.

    agen Federal diajar tina Schweitzer bari nalungtik pornografi anak online, dilaporkeun ABC 7 NY

    Jonathan Schweitzer, 41 taun, dosen élmu bumi di Sakola Luhur Belmont Preparatory di Bronx (poto), ditahan dina biaya pornografi anak féderal

    Jonathan Schweitzer, 41 taun, dosen élmu bumi di Sakola Luhur Preparatory di Bronx Belmont (poto), ditahan dina biaya féderal pornografi anak

    Video kahadean tina Pix11

    Numutkeun pajabat ti penegak hukum, pendidik Samaun ieu bray exchanging video némbongkeun budak mibanda kelamin jeung lalaki heubeul jeung saling.

    Schweitzer bakal eusi porno disimpen dina komputer pribadi sarta laptop

    Anjeunna boga muatan kalawan nilik kana resi pornografi anak na distribusi

    Departemen New York City Atikan dikaluarkeun hiji pernyataan nelepon sangkaan ngalawan Schweitzer "troubling na saddening".

    Schweitzer ieu langsung dikaluarkeun tina siswa kelas jauh, ceuk juru carios ti departemen, Douglas Cohen. "Urang bakal mundur ti sidik jeung cobaan pikeun ngilangkeun anjeunna pas mungkin".

    Salaku guru, Schweitzer geus kungsi disiplin.

    Sakola preparatory di Belmont ngadeukeutan mahasiswa 400 di 9e ka sataun 12e.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.dailymail.co.uk/news/article-6883443/Bronx-high-school-teacher-41-arrested-trading-child-pornography-dark-web.html