Pozole Chipotle Hayam sareng Cooker Press Press - New York Times

A cooker tekanan anu idéal pikeun Nyiapkeun a pozole rasa rusuh jadi najan geus lila simmered. The pozole beureum tradisional biasana merlukeun roasting na pureeing of peppers garing pikeun kaldu ngeunah, tapi gumantung ka chipotle canned smoked pikeun pajeulitna maranéhanana. The chipotle bisa jadi ngaduruk, jadi ngarasa Luncat ngagunakeun peppers pangsaeutikna lamun anu paduli panas, tapi ulah skimp dina asin adobo téh leuwih amis ti batan peppers amis sarta pinuh ku rasa haseup jeung bawang bodas . Ngawula ka sup di cacah ngeusi kéju crumbled, batu alpukat sarta ditumbuk chip

. Vérsi ieu ngagunakeun slow thighs cooker hayam jeung kulit, wortel jeung seledri, tulang, sarta geus sadia . ] dieu .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina New York Times