UANL vs. laporan cocok Bal - - Santos April 3 2019 - ESPN

Lodaya boga kontrol total ngeunaan cocok semifinal na tina Liga Champions CONCACAF ngalawan compatriot Santos Laguna sanggeus meunangna 3-0 di leg kahiji Rebo

Eduardo Vargas ] Mantuan nu sarwa meuntas panto tina nyetak gol dina menit kadalapan.

Urut striker West Ham Serikat Enner Valencia ditambahkeun dua leuwih gol saméméh satengah waktos, tujuan mimiti ngoleksi sanggeus geulis. pusat kota Luis Rodriguez dituturkeun ku hasilna rupa sejen: puseur a Luis Quinones .

Teh Tien Juara cocok bakal ngalawan nu meunangna Sporting Kansas Kota ngalawan Monterrey, anu leg kahiji nyaeta on Kemis di Mexico City.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/report?gameId=538663