5 pangan sehat sarta low-kalori ngawengku dina dahareun kami - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

leungitna beurat gumantung sakitu legana on naon dahar. Sanajan loba nu ngurangan porsi tur gabungkeun kontak sababaraha jam tina latihan kana dinten anjeun lamun teu dahar ogé, usaha bakal kapiran. Dupi anjeun ngagaduhan mamang ngeunaan pangan cageur nu Rék jadi alus dahar?

Handap urang nawiskeun anjeun sababaraha pilihan. Candak catetan na coba dahar aranjeunna. Lamun sababaraha ulah ngagoda anjeun, coba dahar atoh sabab hasilna bakal patut eta.


1. rokét éta

Pangan cageur munggaran nu rék kami ka nyarankeun nyaéta rokét éta. sayur héjo ieu dicirikeun ku rasa rada lada sarta pohara husus. Sajaba ti éta, éta euyeub di serat, kalium, vitamin A, C jeung K. Sedengkeun pikeun kalori, eta ngandung ukur 4 per cup, sahingga hiji basa alus teuing pikeun smoothies na salads.

gizi na aya di pilihan gede pikeun ngurangan gajih jeung kolesterol kontrol. Keur beunghar antioksidan, éta mantuan pikeun ngawétkeun keindahan alam na tarung ngalawan ruksakna disababkeun ku lingkungan.

Anjeun tiasa tuang salaku rutin jadi hayang. Pikeun ngurangan rasa na, anjeun tiasa ngagunakeun lemon saeutik atawa ngagabungkeun deui kalayan pangan lianna anu bakal neutralize eta.

2. asparagus

Hiji pangan cageur sejenna kudu beuki rutin ngawengku dina dahareun anjeun asparagus. Salaku dahar sering? Mun jawaban nu geus "teu bener", eta bakal alus dahar beuki rutin.

Hal kahiji uninga éta cangkir aasparagus ngandung ngeunaan 27 kalori, jadi jumlah leutik pisan. Salian ieu, sayur ieu téh diuretik alam nu ngaluarkeun cairan tina sistem Anjeun.

Lamun nginum loba alkohol atawa boga diet goréng, asparagus bakal pilihan alus jang ngaleupaskeun alkohol jeung akumulasi racun. sayur Ieu ogé euyeub vitamin E, asam folat, beusi jeung protéin.


Urang terang yen rasa na bisa nyieun ragu leuwih salah keur meakeun. Najan kitu, anjeun ngan perlu waktos sakedik beradaptasi. Mangpaat bisa meunang téh cukup metot ka ngantep anjeun coba sarta coba, anjeun teu nyangka?

tip bacaan kami: alesan 6 dahar asparagus sarta nasihat pikeun masak

3. brokoli

Nalika diomongkeun pangan cageur, mustahil teu ngobrol brokoli. Ieu alatan sababaraha alesan: éta ekonomis, gampang nyiapkeun sarta beunghar gizi. Sedengkeun pikeun kalori, eta ngandung ukur 31 per cangkir.


Kanyataanna, brokoli dianggap kadaharan super, jadi eta disarankeun pikeun meakeun sababaraha kali saminggu. Éta beunghar vitamin, mineral, serat sarta antioksidan. Sajaba ti éta, dianggap nu mantuan tarung ngalawan le kangkerMalah lamun teu perlu nalangsara ti kaayaan ieu dahar.

Hadé acan, hijina brokoli mangrupakeun pilihan pisan lengkep. Mun rék masihan eta beuki rasa, ngagabungkeun deui kalayan kéju, yogurt sarta sakeupeul sayur séjén. hasilna bakal muncul dina saladah nikmat na pisan bergizi kalawan henteu resiko keur inohong Anjeun.

Ulah ngaronjatna kalori, mangka dianjurkeun ulah nambahkeun seasonings diprosés. Milih minyak nabati sarta yogurt sarta ulah mayonnaise jeung Salad komérsial dressings.

4. bubuahan beureum

pangan séhat: bubuahan beureum

Grup sejen pangan alus keur kaséhatan téh bungbuahan beureum, sarta pangalusna nyaeta nu mibanda sababaraha pilihan. Raspberries, blackberries na strawberries tilu conto alus jeung anjeun kedah make poto eta jadi mindeng jadi mungkin.

pangan ieu euyeub di antioksidan tina rupa-rupa. Ku alatan éta, aranjeunna ngabuktikeun jadi pejuang alus ngalawan inflamasi, kanker jeung masalah jantung. Sajaba ti éta, maranéhna nguatkeun sistim imun Anjeun sahingga nguatkeun kaséhatan Anjeun.

  • Hiji satengah cangkir berries ngandung ngeunaan 32 kalori bisa meakeun aman.

Anjeun teu nyaho? The teas pangalusna 5 tarung ngalawan kabebeng

5. teh

Undoubtedly, salah sahiji pangan cageur pang populerna di taun panganyarna teh teh. Pangaweruh ngeunaan mangpaatna mana deui lila di budaya pisan kuna kayaning jalma Cina atawa Jepang.

Diantara nu paling mangpaatna pikeun teas kaséhatan kaasup teas héjo, bodas, hideung oolong. Naha anjeun salempang pikeun kalori aranjeunna taya ngandung iwal mun nambahkeun pangamis, urang ulah nyarankeun.

Gumantung kana tea dipilih, Anjeun bisa ngamangpaatkeun hiji formulir atawa sejen tina mangpaatna. Sanajan kitu, kudu dipikawanoh étaAranjeunna sadayana beunghar polifenol, A tipe antioksidan anu ngajaga sél cageur anjeun.

Kitu diantara pangan dahar lequels remen? Kirim surélék urang pangalusna resep Anjeun.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/5-aliments-sains-et-hypocaloriques-a-integrer-dans-notre-regime/