Kahareup Apple Watch sareng iPhone bisa ngabejaan ka maneh lamun ngarasa bau

Apple Watch Series 4

Alat éléktronik kami nuju janten langkung seueur. Aranjeunna bahkan tiasa ngukur denyut jantung urang. Sareng pas, aranjeunna tiasa nganalisis bau awak urang.

Dina hiji lembur anu moal jauh, nyaéta Apple Watch sareng iPhone anu sanés tiasa nganalisis seueur aspék tambahan pikeun kaséhatan urang. Trek anu parantos dipertimbangkeun sacara serius pikeun gula getih. Merek apel ogé kabetot, sigana, dina bau awak.

Apple kabetot dina bau, kalebet bau awak anjeun

Numutkeun kana patén anu nembe mendakan judulna "Sistem sareng Metode pikeun Persepsi Lingkungan", Apple rinci kumaha kumaha Apple Watch sareng iPhoen tiasa, hatur nuhun ka sensor sareng intelijen buatan, ngira-ngira bau anu pakait. pikeun molekul-molekul nu tangtu.

Ieu hartosna yén, ka hareup, éléktronika urang tiasa mendeteksi bau-bau tertentu dina hawa atanapi bau urang sorangan. Sareng upami anjeun mendakan éta teu aya gunana, terang yén bau awak sacara gembleng sareng bau-bau anu tangtu hususna tiasa masihan indikasi pikeun kaséhatan anjeun. Ieu moal tiasa janten diagnostik, tapi sapertos fungsionalitas ECG tina Apple Watch, ieu tiasa janten indikasi salajengna yén aya anu lepat sareng ngabutuhkeun anjeun pikeun milarian profésional.

Moal lami deui sensor diwangun kana Apple Watch?

Apple mikiran sababaraha téknologi sanésna pikeun jam tangan anu nyambung. Kanggo sababaraha waktos, aya gosip sistem maca glukosa getih tapi pungsionalitas éta henteu acan diungkabkeun. Sakumaha biasa sareng patén-patén, teu aya garansi yén maca bau ieu saleresna bakal ningali lampu beurang tapi merek apel museurkeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/les-futurs-apple-watch-et-iphone-pourraient-vous-dire-si-vous-sentez-mauvais-312085