Kahareup Apple Watch jeung iPhone bisa ngabejaan Anjeun upami Anjeun ngarasa goréng

Alat éléktronik kami anu jadi leuwih sanggup. Aranjeunna malah ayeuna bisa ngukur laju haté urang. Sarta geura-giru, aranjeunna bisa nganalisis bau awak urang.

Dina mangsa nu bakal datang anu bisa jadi sangkan jauh, anu Apple Watch jeung iPhone séjén mungkin bisa nganalisis loba aspék tambahan ngeunaan kaséhatan urang. Lagu anu geus serius dianggap keur gula getih. Brand Apple oge kabetot, anjeunna sigana bau awak.

Apple téh museurkeun odors, kaasup bau awak anjeun

Lamun yakin mangrupa patén anyar kapanggih, dijudulan "Systems jeung Métode pikeun Lingkungan persépsi," Apple ngécéskeun kumaha masa depan Apple Watch na iPhoen bisa, ngaliwatan sensor sarta kecerdasan jieunan, assess odors dimaksudkeun molekul nu tangtu.

Ieu ngandung harti yén dina mangsa nu bakal datang alat éléktronik urang bisa bisa ngadeteksi odors tangtu dina hawa jeung bau kami sorangan. Tur upami Anjeun salah manggihan eta rada aya gunana, nyaho yén bau awak salaku sakabeh na bau tangtu hususna bisa nyadiakeun clues ngeunaan kaséhatan Anjeun. Ieu teu ngidinan diagnosis a, tapi salaku fungsionalitas ECG tina Apple Watch, éta bisa jadi hiji indikator tambahan yen hal anu salah tur merlukeun anjeun konsultasi profésional.

Moal lami deui sensor terpadu di Apple Watch?

Apple ieu tempo sababaraha téknologi lianna keur nonton disambungkeun. Kanggo sababaraha waktos, rumor nunjuk ka sistem bacaan gula getih tapi fungsionalitas geus tetep moal wangsit. Salaku salawasna kalawan patén-patén, taya jaminan yén pamuter bau kieu sabenerna dilahirkeun tapi brand Apple téh kabetot.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/les-futurs-apple-watch-et-iphone-pourraient-vous-dire-si-vous-sentez-mauvais-312085