Swiss: The kapala JS withdraws delighted tina prestasi

Swiss Sosialis Pemuda (JS Swiss) leungiteun Presiden na. Tamara Funiciello ngumumkeun miang na dina bulan Agustus di Majelis of delegasi ti JS Sabtu di Aarau. Bakal geus ngarah pihak pikeun tilu taun.

Dina hiji wawancara kalawan Blick na koran ngeunaan Tamedia, anu Berner of 29 taun ngaklaim geus kahontal tujuan na. Nu disebut populér prakarsa 99% keur taxing 1% tina wealthiest Filed. Na korsi JS di sababaraha parliaments cantonal.

Indignation tetep kawijakan motor na kaasup anu ngabalukarkeun awéwé, manéhna janji. Manehna oge néangan hiji korsi di Déwan Nasional pikeun Canton of Berne. Serangan nu manéhna obyék teu dimaénkeun peran di pengunduran diri-Na. Manehna geus dihina pikeun sanggeus disebut lagu sexist.

(PS / nxp)

Dijieun: 06.04.2019, 20h40

===> artikel More Swiss dieu <===

>

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.tdg.ch/suisse/La-cheffe-des-JS-se-retire-ravie-du-devoir-accompli/story/12320481