Snapchat ngajalankeun platform kaulinan pamuter multi - VIDEO



Aplikasi surelek Snapchat, kawentar diantara pamaké ngora tapi ngabogaan kasulitan generating kauntungan saprak kreasi taun 2011, Kemis diumumkeun fitur anyar, kaasup hiji platform kaulinan terpadu, hiji extension ti séri miboga partnerships aslina tur anyar kalawan pamekar.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=PkR72lsff5s