"C.

"Ieu teu bisa dihampurakeun". September panungtungan, Véronique Sanson kapaksangabolaykeun sababaraha konser neangan perlakuan ti kanker tikoro. Sababaraha bulan engké, manéhna kapaksa ningali deui nempokeun na nengetan periode recovery panjang. Bari manehna anyar nyaeta deui panggung, singer nyebutkeun "Pohara stressed". "Tapi kuring teu bisa antosan"Geus manéhna ceuk dina wawancara jeung menit 50 jero, ditayangkan Sabtu April 6.

sarta alatan Véronique Sanson hoyong hatur hadirin, nu duanana dirojong anjeunna nalika gering na. Bari manehna nyaéta panggero cancellations ieu salaku hal "Teu bisa dihampurakeun". "Kuring teu nyangka urang ngahampura sorangan hal teu bisa dihampurakeun", Manéhna ditambahkeun. jeung nalika Nikos Aliagas nyebutkeun yen canceling konser "Kanggo alesan kaséhatan" mangrupa hal "Forgivable"singer, manéhna teu ningali eta jalan éta. "Ieu teu bisa dihampurakeun. Kuring geus pernah dibolaykeun hiji konsér ", Manéhna menyimpulkan.

Ku kituna bisa dihampura, Véronique Sanson bakal ngagungkeun ultah na on April 24 di panggung di Palais des Olahraga di Paris jeung bakal on wisata di sakuliah Perancis ti April 3 16 Méi. Tapi saméméh resuming konser-Na, singer ieu ogé ménta ngeunaan katingal tina panongton sanggeus wahyu kanker na: "Kuring hayang jadi ulang kuring jeung Sieun ku itu aranjeunna kasampak di kuring sareng karunya" Manehna confided on RTL 4 April.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/c-est-impardonnable-veronique-sanson-s-en-veut-d-avoir-du-annuler-ses-concerts-a-954036