The bocor Endgame bisa ngabejaan urang persis lamun Bruce Banner téh tungtungna kaluar - BGR

Kami ngan tilu minggu ti pilem munggaran Avengers: Endgame pilem anu bakal megatkeun sakabéh rékaman MCU ngeunaan kasuksésan dina kotak kantor. Eta geus kungsi dikonfirmasi yen ieu film pangpanjangna Marvel to date, kalawan leuwih ti tilu jam. Hal ieu bisa kaharti ku sabab aya kitu loba carita mun ngabejaan na jadi loba nyambung. Kitu cenah, urang geus boga hiji gagasan ngeunaan naon anu bakal kajadian di Avengers 4 berkat wahyu Marvel Perang watesna sarta sakabeh klip Endgame . diterbitkeun, tapi ogé rupa-rupa leaks anu dijieun jalan online. Ayeuna a bocor anyar sigana mastikeun perangna utama sejen Endgame berpotensi ngalaan pikiran lamun Bruce Banner tungtungna hayu kaluar Hulk. Mun rék ditumpes reuwas nalika Endgame dirilis dina bioskop engké bulan ieu, ulah aya spoilers poténsial nu nuturkeun.

Simkuring geus nyaho sagala rupa nu footage Marvel Video geus medar, masarakat awam na pribadi, éta salamet gabung Avengers Kaptén Marvel jeung nyerang Thanos dimana anjeunna nyumput. perangna ieu bakal lumangsung mimiti dina film, meureun dina polah kahiji, sarta eta masih aya kacangcayaan yén Avengers lumaku. Tapi ngan kusabab maranéhna leungit deui, ieu teu hartosna maranéhanana baris abandon.

sumber gambar: Marvel Studios

Numutkeun Toys leaks saméméhna, Thanos bakal narajang markas tina Avengers di sawatara titik di pilem sanggeus Mad Titan nyadar naon maranéhna nyiapkeun. Presumably, anjeunna bakal nyaho yen aranjeunna neangan keur bolaykeun snap nu sanajan sababaraha karugian masif, sarta anjeunna bakal narajang deui Bumi kalayan bantuan Chitauri pakarang sarta Outrider.

The Russos bakal nunjuk ramo Toys leaks teu salawasna akurat nerangkeun acara pilem, tapi Lego susunan nu bisa manggihan di toko ayeuna mah nyarankeun serangan ngalawan laboratorium di markas tina Avengers sarta Tony. Tapi ieu susunan Lego henteu hijina leuwih kana nyarankeun yén hiji serangan dina sanyawa tina Avengers téh caket. Pariksa inohong di handap dibagikeun dina reddit ku dumbledowge :

Keur naon urang tingali aya Beusi Man, Kaptén Amerika, Hideung randa (bulu beureum), Hulk na Thanos pajoang on puing teh. Éta bisa jadi mana di Bumi atawa pangeusina sejen, tapi parios deui sosok Thanos. Perhatikeun logo Avengers on mana anjeunna walks? Ieu jelas nunjukkeun yén manéhna téh balik di Bumi ka markas tina Avengers na hancana karuksakan hébat.

sumber gambar: Marvel Studios

Ogé dicatet yén ngagem jas tina armor, sagampil dina titik TV panungtungan. Ogé mawa pedang ganda sided. Sajaba ti éta, aya watesna Gauntlet sok on pigeulang kénca-Na. outfit tinangtu Ieu nunjukkeun yen hijina Gauntlet bisa jadi cukup kuat pikeun ngelehkeun Avengers.

sumber gambar: Marvel Studios

Ngajalajah Hulk. Anjeunna ageman jenis costume, meureun patali ka kostum Realm Quantum rupa Avengers bakal di sawatara titik dina film. Ieu Sigana mun manteng baju jero Anjeun meureun bakal ngagem kana Anjeun sateuacan putting anjeun armor bodas Quantum. Atoh, nyepeng misalna hiji kaduga pikeun Hulk. Ieu jelas ti inohong ieu nu Hulk dileupaskeun nalika perangna dijadikeun Avengers, atanapi di sawatara titik saméméh keur confronted ku Thanos di Bumi. Kanyataan yén anjeunna masih ageman baju nunjukkeun yen urang nalungtik versi béda tina Hulk, anu profesor paling pinter, Professor Hulk, urang dying ningali.

Samentara éta, Redditor sejen stressed yén perangna némbongkeun dina sababaraha gandeng dilaksanakeun dina precincts The Avengers:

sumber gambar: reddit

Urang dianalisis sadayana Avengers 4 ] Gambar Marvel geus diterbitkeun nepi ka tanggal, piecemeal, sarta kami geus geus bébéja maneh sakumaha Sireum-Man jeung nu lianna bajoang sadayana di Bumi. Nempo tukang anjeun bisa nempo obyek terestrial, kaasup pencils, jacks headphone na cai ngalir tina keran a. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur, Redditor BrentMaxey boga tumbu ngadegkeun antara Perang watesna et Endgame rencana nyarankeun yen markas tina Avengers bakal sangsara ruksakna serius. Anu bisa jadi gelut nu dua ieu Nyiapkeun:

sumber gambar: Marvel

Eta Sireum-Man, urang ngaharepkeun yén Perang Mesin geus kalibet dina tarung, sarta sakabeh jalma anu tetep realm kuantum torowongan atawa ninggalkeun. Ulah poho yen versi dirobah parah tina 3D a Endgame gandengan kaungkap Hawkeye ieu confronted ku group of Outriders, atawa hadé ngomong, kabur sateuacan aranjeunna bari blast a swallowed aranjeunna.

sumber gambar: Marvel Studios

Naha Thanos anjeunna nyerang HQ nu? The sét Lego nunjukkeun yén ieu téh mana Tony Stark & ​​Co. bisa ngamekarkeun sorangan watesna Gauntlet ambéh maranéhanana bisa ngabolaykeun nu decimation of shooting teh.

Kabéh nu cenah, serangan ngalawan instalasi Avengers geus pasti moal perangna final Endgame . Perkara teu anu ngéléhkeun dieu, tarung téh tebih ti leuwih, salaku Avengers kudu ngabatalkeun snap nu. Mun Toys ieu akurat, Hulk na Thanos bakal narajang éta sahanteuna sakali dina pilem anyar. Simkuring teu tiasa ngantosan mun tungtungna tingali kontrasna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR