The pilots tina Boeing 737 MAX dikutuk perang ngalawan software pesawat sarta leungit - BGR

Rincian anyar dina kacilakaan dahsyat tina pesawat udara Boeing 737 MAX ngungkabkeun kumaha parangkat lunak kadali pesawat na éstu pikasieuneun nalika ngabalukarkeun gugurna, awal Maret. Pamariksaan awal laporan kacilakaan tina penerbangan 302 tina Ethiopia Airlines diala ku CNN nunjukkeun yén pilot kapal udara dihukum leres pisan henteu aya kakuatan pikeun ngajaga pesawat di udara sareng yén éta penerbangan Boeing. software pikeun nyalahkeun

Panalitian nyebarkeun yén pilot tarung sistem kapal udara sorangan pikeun kalolobaan penerbangan. Saatos pareum, parangkat lunak pesawat éta nganggap percanten yén pesawat éta tiasa nahan sareng mimitian maksa irung pesawat.

nurutkeun CNN laporan ngungkabkeun yén kaptén hiber Dina sababaraha kali, anjeunna ngajerit "Eureun" di payuneun perwira kahijina, tapi pesawat nolak kana nurut kana kahayangna. Sistimna diperjuangan deui sababaraha kali ngalawan pilot, nyapungkeun pesawat teu kurang ti opat kali.

Saatos nyungkeun wangsul ti bandara miang deui na, pilot-pilot parantos dibalikkeun tapi pesawat na deui terjun deui. sudutna parah parah dikawasa ku pilot, anu tungtungna nyababkeun kacilakaan sareng pupusna jalma 157 dina kapal.

Upami anjeun ngiringan aliran inpormasi ti jaman ayeuna, sigana mah sanés kejutan, pikeun minggu, urang terang yén pesawatna mangrupikeun kacilakaan, sanés pilot. Nanging, éta ogé kaget pikeun ngadangu kumaha parah kaayaan éta sareng kanyataan yén pilot-pilot sababaraha kali nyalametkeun pesawat tina karusakan ngan genep menit sateuacan tungtungna ditembak.

Teu lila saatos kacilakaan anu terakhir ieu. éta Boeing parantos tungtungna parantos ngapdét parangkat lunak kontrol penerbangan na supados ngagampangkeun pilot pikeun ngahindarkeun sistem anu sigana henteu ngan ukur kanggo kacilakaan Ethiopia Airlines, tapi ogé pikeun nabrak MAX 737 sanés dina 2018. Upami masalah ieu parantos direngsekeun sateuacanna, panumpang 157 dina pesawat Ethiopian Airlines sigana bakal aman.

sumber gambar: Uncredited / AP / Rex / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR