nyiksa anak: hiji sakola sagala rupi

carita sordid ieu diatur di Afrika Kidul. Summarily PHK, profésor a denounces nu nyiksa dijieun pikeun barudak dina 5 taun di sakola a.

Anjeunna bakal geus miboga misfortune ieu kajadian ka anjeunna yén profesor denounces ieu hal kejem dipigawé pikeun barudak polos di sakola ieu.

Bari kolotna panginten mercayakeun barudak maranéhna pikeun jalma manusa, ieu dina kanyataanana boga monster nu maranéhna sempet dipercayakeun ka aranjeunna.

Hiji sakola nu malah lisénsi kungsi kadaluwarsa. Ieu bit saeutik tina engkol dipercayakeun ka aranjeunna geus jadi budak maranéhna pikeun ngalakukeun sagalana na luhureun sakabeh, maranéhanana abused na mistreated ku salah sahiji pembina.

Baca ogé: Chidinma: The béntang anceman, radio lokal apologizes

Untungna pikeun leuwih saeutik, nona ieu geus syuting dina waktu mreun nya ku pengawas sejen anu jealously dijaga permata meres na nepika balik engké. Eta ngancam ka nyingkab eusi video nu lamun hak na teu mayar, nu ieu mah kasus tangtu. Ku kituna anu ngawas dibagikeun video dina jaringan sosial.

Tapi naon anu paling ngareureuwas ngeunaan carita ieu nu sataun sanggeus kolotna terang naon ieu jalan kalawan toddlers maranéhanana. Keur diréktur sakola ieu sempet ngayakeun balik atawa nu overseer kejem dilaporkeun yén kolotna éta barudak.

Ieu daun mun percanten maranéhanana éta accomplices.

Untungna, sareng video ieu, survey anu dilumangsungkeun jeung otoritas bisa manggihan tur ditempatkeun dina ditewak ngawas ieu. Jeung manehna bakal muncul saméméh pangadilan ieu April 7 2019.

Tapi ditewak teu kudu eureun di dinya. Sarta Diréktur sakola, jeung jalma anu filmed sarta diteundeun gambar pikeun sataun tanpa denouncing aranjeunna, kudu oge dieureunkeun, salaku panutupanana sakola ieu diperlukeun.

Dylaurette Youkou

comments

comments

Maca deui IEUH