Pendapat | Pangeran Harry hayang larangan Fortnite? Di dieu Kang Anu Leungit - New York Times

Kuring baris nambahan sahanteuna hiji kaunggulan paradoxical sarta terduga dina sosialisasi ieu, sahenteuna pikeun kuring: putra abdi ayeuna miwarang ningali leuwih ti babaturan nya dina kahirupan nyata. Kabéh bersosialisasi ieu via headphone ngalarti napsu-Na pikeun interaksi embodied. (Meureun éta hiji hal husus. Tapi Williams nyebutkeun yen hal anu sarua kajadian ka anjeunna.) Kadangkala kaping muter ieu teu ngalibetkeun malah Fortnite. Tapi nalika maranéhna ngalakukeun sipatna leuwih sosial ti éta pikeun panon. Barudak teu saukur plugged kana alat maranéhanana, tapi ieu - barking pesenan, bursa informasi, buka joysticks, sahingga guyonan.

"Aya ngan ucapan kieu priangan "Said Clive Thompson, pangarang. nu alus teuing anyar "Coders: formasi mangrupa suku anyar jeung dunya diaransemén nu". "Ieu kawas dua jalma ningali hiji acara olahraga babarengan. Iwal ti teh atlit. "Kasalahan Palasik sawawa, nyebutkeun Thompson, nyaéta pikeun museurkeun ukur dina layar nalika maranéhna ningali barudak huddled sabudeureun hiji iPad, switch a, hiji Xbox atawa PlayStation. "Naon maranéhna teu konsentrasi," cenahna, "nya naon kajadian di sholeh".

Hiji artikel hébat dina Axios Natal panungtungan diucapkeun hal anu kuring Cut Nyak Dien ngomong. : Fortnite nyaéta jaringan sosial na sorangan. Ieu Facebook pikeun generasi anyar dewasa sarta tweens, sakumaha anak abdi.

Dina hiji patandingan kandang antara Facebook jeung Fortnite, abdi bakal milih Fortnite, hatur nuhun, dimana urang ngobrol sacara real waktu.

Existe-t-il des aspects peu attrayants et générateurs d’habitude dans le jeu? Oui. Lorsque j’ai contacté Owen Williams par téléphone, il a déclaré que le jeu permettait diablement aux joueurs de croire qu’ils étaient plus proches de gagner à chaque fois qu’ils meureun ne le sont. Les psychologues appellent cela «l'effet de quasi-effet», ce qui incite les joueurs à continuer de jouer. Et toutes les deux semaines, il y a des changements subtils dans la façon dont le jeu est joué (avec de nouvelles armes ajoutées, par exemple, ou enlevées), un tour séduisant.

Tapi dina dunya nu putra abdi bade ngaliwatan ieu geus kedip-kedip distractions basar. Dirancang narik perhatian urang. Instagram, Twitter, naskah group, surelek, Gchat - kabeh urang tiasa ngadamel nu nyurung lamun urang teu ati-ati. sadayana meryogikeun timer régulasi. Lamun geus dewasa anu waspada tina henteu mampuh barudak maranéhanana ngawasaan, Jigana observasi Adam Phillips psychoanalyst nu kieu bisa jadi lantaran sawawa ngaidentipikasi kacida alusna jeung leungitna ieu kontrol: c nyaeta urang anu alcoholics, gamblers na Killers serial. Taya barudak. "Kabiasaan kaleuleuwihan," manéhna nulis dina "Di Balance", "teu jadi loba hal anu urang tumuwuh sakumaha sapertos".

kaulinan kaleuleuwihan nu ukur bagian tina langkung ulah lamun gaduh rumaja. Na alkohol jeung narkoba. masalah eksis lila saméméh Fortnite ti darkening konsol urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina New York Times