Nyiapkeun diri pikeun nyanghareupan cuaca alus jeung spiker tanpa kawat waterproof Amazon, dipeunteun pangluhurna, ngan $ 20 - BGR

Usum tungtungna rék mungkas, nu hartina éta waktu pikeun nyiapkeun cinyusu jeung usum panas. Lamun nuju perencanaan méakkeun waktu di kolam renang nu sataun ieu, eta mangrupa perjangjian pikeun pancen pariksa dina Amazon. Spéker Bluetooth mobile AYL Soundfit Exterior na pancuran mangrupakeun spiker Bluetooth waterproof pangalusna sapanjang situs Amazon. harga na teu ngaleuwihan $ 19,99.

Di dieu nu titik sentral dina kaca produk:

  • Spiker pancuran pangalusna sounding kami speaker Bluetooth pancuran outdoor punjul sarta fitur sora kalawan bass kuat sarta kualitas sora hadé. Sampurna pikeun olahraga outdoor, lalampahan, bikes, bicycles, climbing, kémping, hiking, ngajalankeun sarta perikanan.
  • Gancang jeung gampang TO peer Bluetooth kami enclosures pancuran jeung enclosures outdoor anu gandeng leuwih gancang ti nu sejen bisa dibabawa speaker Bluetooth nu séjén.
  • Dengekeun ON & ON pancuran dipager nirkabel kami nyadiakeun nepi ka 12 jam musik sajajalan, sanajan 80% tina polumeu! Modél outdoor pembicara Bluetooth bisa recharged di ukur 3 jam! Ieu leuwih gancang ti speaker séjén nirkabel outdoor
  • speaker portabel universal kasaluyuan kami bisa gandeng ku sakabeh jenis alat maké téhnologi Bluetooth! Nganggo Bluetooth cai spiker tahan pikeun ngadengekeun musik ti hiji iPhone, iPad, smartphone Android, tablet, komputer atawa laptop
  • Siap naon wae jenis kaayaan speaker kami Bluetooth tingkat waterproof IPX5 - dikonci ngalawan tekanan low jet cai. Teu submersible tahan kahaja ragrag. Tetep aman di pancuran, dina hujan, di kolam renang atawa dina parahu nu!

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun manggihan nu nawaran panganyarna jeung panganyarna kami geus kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran jeung nguruskeun, mangga ngirim surelek ka sponsorisé@bgr.com

. Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina BGR redaksi jeung iklan jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan publikasi urang. .

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR