Roselyne Bachelot: "menari jeung Béntang geus dibayar kacida alusna!" - video



Nurutkeun Roselyne Bachelot, aya ongkos béda gumantung kana personalities aub dina program kawentar TF1 ...

https://www.rtl.fr/culture/medias-people/roselyne-bachelot-son-coup-de-gueule-contre-un-celebre-jeu-tele-7797346593

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=PkhDSKAT9Tk