Rossi na LAFC ngeureunkeun runtuyan 15 cocog tanpa eleh DC Serikat

Washington (AP) - Diego Rossi tadi babak kahiji na tina hat karir MLS pikeun mantuan megatkeun LAFC DC Serikat Serikat teu keok dina usum biasa sareng win-4 0 Sabtu

Carlos Vela ngoleksi obyék katujuh na usum MLS mun 15e menit, misahkeun suku kénca. miheulaan standings méré LAFC (5-0-1) hiji sateuacanna tina 1 mun 0.

Rossi, gelandang, kungsi bola lega mun Vela di sisi kénca, lajeng lumpat ka beungeut dimana eta slid suku kénca di kutub deukeut 27. Rossi ngoleksi menit 5 mimiti engké nyitak 3-0 di halftime, nyirian skor dina 76e menit.

Vela na Rossi geus ngoleksi langkung gol (13) usum ieu tinimbang tim séjén di MLS.

LAFC meunang tilu victories padeukeut sarta didominasi na lawan 19-5 musim ieu.

DC Serikat (3-1-1) tatu lalaki sanggeus Wayne Rooney diasupkeun diantara para inohong di MLS musim ieu kalawan opat gol na tilu assists, ieu dikaluarkeun maké kartu beureum 52ème sanggeus review video pikeun bahaya tackle on Rossi.

Mimitina mah ieu eleh awon saprak hiji Serikat 4 0-putusan ngalawan Portland Timbers nu 15 2017 Oktober.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/rossi-lafc-snap-dc-united-s-15-game-unbeaten-streak-040619