4 diwangun resep salad nyobian - Ngaronjatkeun Kaséhatan Anjeun

Lamun neuleuman nyiapkeun resep pikeun salads, anjeun bisa mimiti rupa-rupa hidangan Anjeun jadi dahar cageur teu jadi bangor. Leuwih ti éta, ieu cara hébat nambahan asupan Anjeun antioksidan, vitamin, mineral jeung zat gizi penting lianna.

Salads anu piring sampurna pelengkap hidangan utama tanpa loba teuing kalori. Maranéhanana diwangun ti sayur, bungbuahan atawa rempah seger, diantara bahan cageur séjén nu nyieun kontribusi berharga pikeun dahareun. Hoyong manggihan sababaraha pilihan?


salads resep nu bisa resep coba

Salah sahiji aspék paling narik tina salads resep nyaeta aranjeunna ngidinan pikeun ngagabungkeun sababaraha grup tina gizi ésénsial di moderating total kalori. Aranjeunna malah mungkin janten pilihan nu sae pikeun ngarasakeun dinner lampu.

Kauntungan pangbadagna masakan ieu nyaeta aranjeunna anu teu hese nyiapkeun sarta yénaranjeunna alternatif gede pikeun jalma anu teu boga loba waktu keur masak. Leuwih ti éta, rasa na anu dilestarikan sababaraha jam, sahingga hiji pilihan unggulan nyandak pakasaban.

1. Quinoa Salad kalawan chickpeas

Taya mamang ieu bakal janten salah sahiji resep favorit anjeun salads. Hal ieu dumasar kana kombinasi quinoa na chickpeas, dahareun dicirikeun ku jumlah signifikan tina serat, nu protéin, Vitamin jeung mineral.

bahan

  • 1 quinoa cup (200 g)
  • 2 gelas cai (500 ml)
  • 1 cangkir sarta chickpeas satengah asak (300 g)
  • 1 ½ gelas dicincang kangkung (300 g)
  • Dicincang peterseli seger (50 g)
  • dicincang coriander seger (50 g)
  • Dicincang bawang héjo (62 g)
  • Feta crumbled (62 g)
  • Siki waluh, mun rasa

Bahan pikeun vinaigrette nu

  • ¼ minyak cup zaitun (62 ml)
  • 4 jus sendok lemon (40 ml)
  • 2 sendok tahini (30 g)
  • 1 cengkeh badag bawang bodas, ditumbuk
  • ½ séndok rupa uyah laut (3 g)
  • Freshly taneuh cabe hideung, secukupnya

siap-siapna

  • Kahiji, bilas nu quinoa dina strainer rupa. Tuluy tuang kana pot cai.
  • Kulub leuwih sedeng luhur panas sarta masak 15 menit dina panas low.
  • Sanggeus waktu dianjurkeun, piceun tina panas, panutup sarta ngantep nangtung 5 menit.
  • Samentara éta, manggang siki waluh pikeun 3 atanapi 5 menitDugi browned.
  • Tuang kana mangkok sarta ngantep niiskeun sababaraha menit.


Nyiapkeun ganti na hambalan ahir Salad

  • Tambahkeun kabéh bahan ganti baju dina mangkok leutik. Tambahkeun deui uyah atawa lemon lamun deem eta perlu.
  • Nalika quinoa geus siap, tuang kana mangkok badag tur Nambah chickpeas, bayem, peterseli, cilantro, bawang héjo, feta jeung rasana.
  • Tungtungna, Sprinkle ganti baju jeung mix ogé mun ngadistribusikaeun eta.

Baca ogé: Salad nikmat mibanda apal héjo sarta seledri

2. vegetarian salad

Naha anjeun resep resep salad dijieun pasta? Urang ngajukeun cageur, alternatif low-kalori. Ieu ngandung ukur 257 kalori per porsi jeung mangrupa pilihan metot ngarasakeun dahar beurang atawa dinner.

bahan

  • ½ gelas kacang héjo (200 g)
  • Kentang Leutik (250 g)
  • biologis Penne (250 g)
  • chickpeas lemes (150 g)
  • 1 tomat cup céri (150 g)
  • 1 lobak kebat
  • ½ gelas olives (100 g)


Bahan pikeun vinaigrette nu

  • 2 sendok anggur bodas atawa cuka béas (30 ml)
  • 1 jus séndok lemon (15 ml)
  • 3 sdm dicincang Dill seger (45 g)
  • A ciwit tina uyah jeung cabé
  • ½ minyak cup zaitun (125 ml)

siap-siapna

  • Kahiji, nyieun campuran és na cai dina mangkok badag tur sisihkan.
  • terus kulub pot ageung tina cai asin ditambah kacang héjo. Hayu aranjeunna masak 15 menit nepi ka lemes sarta solokan.
  • Dina cai ngagolak sami, tambahkeun kentang sarta ngantep éta masak 15 menit.
  • Sakali aranjeunna cukup lemes, solokan jeung cadangan.
  • Samentara éta, kulub pot sejen tina cai asin jeung nambahkeun pasta. Panggang nurutkeun parentah dina iket.
  • Lajeng, solokan pasta jeung tuang kana mangkok badag.
  • Nambah héjo kacang, kentang, tomat, radishes na olives.
  • Mun hayang, gaul ngan pikeun salad ngabogaan katingal langkung tradisional.

Persiapan ganti baju

  • Nambah cuka sarta jeruk nipis dina mangkok leutik tur Dill, uyah jeung cabé.
  • Tuang minyak zaitun lalaunan jeung gaul pikeun salad ganti baju.
  • Tuang deui ngaliwatan Salad pasta.
  • Tempat anu Salad dina kulkas ngeunaan 30 menit sateuacan porsi.

3. Apu, endog, tuna jeung tomat

The salads resep ogé bisa nyieun protéin kontribusi berharga. Éta pisan sababna naha urang bagikeun kombinasi nikmat ieu apu seger, Endog, tuna jeung tomat. Salad Ieu sampurna sanggeus workout atanapi dinner.

bahan

  • Daun romaine apu 5
  • 1 keureut tomat asak
  • ½ sliced ​​wortel
  • ½ gelas apu tuna (100 g)
  • 1 julianas dicincang bawang
  • ½ gelas jagong amis (100 g)
  • endog 2 pindang

siap-siapna

  • Mimiti nyieun endog masak dina cai nu ngagolak salila kira 15 menit. Nalika siap, mesek tur potong sababaraha distrik.
  • Lajeng ngumbah daun saladah romaine jeung tegalan sareng towels kertas.
  • Rendang éta wortel, tomat jeung bawang.
  • Dina mangkok, nempatkeun basa apu jeung nambahkeun sayuran séjén di luhur.
  • Ogé nahan olives, jagong amis jeung endog pindang.
  • Tungtungna, upami hoyong, usum kalawan ganti baju Salad disiapkeun kalawan uyah, cuka anggur jeung minyak zaitun.

ngajalajah: Salad 3 kalawan sampurna nanas pikeun dinners

4. Basil pelem Salad

salads: pelem tur Basil

Lamun resep salads kalawan Fruity némpél lemes jeung asam, salad ieu kalayan pelem tur Basil mangrupakeun pilihan anu alus. Aya nu kudu ngeunaan menit 10 nyiapkeun, jadi Anjeun bisa nyieun iringan masakan favorit Anjeun.

bahan

  • gelas kangkung 2 (400 g)
  • 1 Basil cup (200 g)
  • 1 cup rokét (200 g)
  • 2 batu pelem di cangkir (400 g)
  • 1 bonténg cut kana strips
  • ½ gelas dicincang walnuts (100 g)
  • mayonnaise jeung minyak zaitun (rasa)

siap-siapna

  • Candak mangkok ditambah bayam sarta saméméhna dikumbah jeung dicincang arugula.
  • Lajeng nambahkeun pelem jeung bonténg sliced.
  • Tuang kacangan sarta minyak zaitun saeutik.
  • Sangkan ganti baju teh, Basil campuran dua sendok tina mayonnaise sarta drizzle minyak zaitun.
  • Tuang leuwih Salad jeung Preanger.
  • Anjeun optionally bisa nambahkeun bungbuahan séjénna: strawberries, blueberries, peaches, jsb

Dupi anjeun diusahakeun resep ieu salads? Milih hiji anjeun resep pangalusna terasrasakeun torek jeung healthier hidangan. Tangtu, pastikeun pikeun ngawengku aranjeunna dina diet sehat tur saimbang.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/4-recettes-de-salades-composees-a-essayer/