Abandonment AirPlay: Netflix teu bisa ngajamin "pangalaman pangalusna"

Netflix geus dihapus rojongan AirPlay aplikasi na keur iPhone jeung iPad alatan " watesan teknis ". Hiji katerangan rada pondok nu muka panto ka spekulasi; jasa SVOD kituna dibikeun à Verge The sababaraha ngabagéakeun klarifikasi.

Netflix hayang mastikeun yén pamaké kauntungan tina " pangalaman hébat "Service euweuh masalah alat dipake. Pangrojong pikeun protokol AirPlay pabrik alat pihak katilu - ngawengku: TV nyambung ti Sony, LG, Samsung, Vizio sarta buleud Roku jeung Amazon - euweuh ngamungkinkeun Netflix ngabedakeun alat dipake: ieu naon hiji TV Apple atawa hal? Tur éta bedana kieu anu ngamungkinkeun layanan pikeun nyadiakeun pamaké pangalaman pangalusna, nyebutkeun pausahaan.

« Kituna, kami geus mutuskeun pikeun euweuh rojongan AirPlay, pikeun mastikeun yén standar kualitas bacaan urang téh patepung ". Netflix nyebutkeun yen aksés ka layanan na tetep aya via aplikasi tvOS na. hal ieu masih ngajaga rasa aneh, kusabab nu rojongan AirPlay 2 ku pihak katilu anu undoubtedly tunduk kana tutup pengawasan Apple, sarta salah sahiji tiasa ngabayangkeun yén "pangalaman" dina Netflix moal bakal sangsara.

Tapi, mustahil uninga naon anu bade di antara sakabeh pausahaan ieu. Meureun salah isuk rupa, Netflix bakal mulangkeun kasaluyuan aplikasi ios na kalawan AirPlay ...

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.igen.fr/ios/2019/04/abandon-dairplay-netflix-ne-peut-plus-garantir-la-meilleure-experience-107436