Ada Hegerberg: nu bikang meunangna Ball Golden munggaran ieu ditandaan salaku twerk dipénta - video



Ballon d'Atawa • The host DJ, Martin Solveig, geus saprak apologized pikeun comment na. • Luka Modric meunang piala éta lalaki pikeun megatkeun duopoly Ronaldo-Messi. • The pangalusna footballers 100 2018 Dunya: Bagean Bagikeun on Facebook Bagikeun on Twitter Bagikeun via Email Pasal 3 Ieu bulan leuwih Luka Modric nempatkeun hiji tungtung ka dasawarsa dominasi Lionel Messi jeung Cristiano Ronaldo dina Ballon d'Atawa tapi meunangna di Kroasia ieu overshadowed lamun nu meunangna bikang mimiti hadiah, Ada Hegerberg, ieu diondang pikeun ngédit langsung dina tahap ku host DJ Martin Solveig. Hegerberg, anu diwenangkeun Lyon meunang judul jawara Perancis jeung Liga Champions, damel di final, nu earned nu Pernille Harder ti Dénmark meunang pangajén, tapi manehna seemed embarrassed nalika Solveig anjeunna boga ditaros upami manehna hayang tari ngagungkeun tur "terang kumaha twerk". The-lami sataun 23 ceuk "euweuh" jeung seemed rék ninggalkeun adegan saméméh agreeing kedul tari pikeun lagu sejen kalawan Solveig. Solveig tweeted lila sanggeus akad nikah, nyebutkeun eta sempet apologized mun Hegerberg keur nyarios éta. "Kuring dipedar mun [Ada] sarta manéhna ceuk manehna dipikaharti yén ieu lulucon a," wrote Solveig. "Tapi, Apologies ka sakabeh jalma anu geus gelo. Langkung importantly, ucapan salamet mun Ada. "The striker Norwegia ngadawuh:" Anjeunna sumping sanggeus kuring jeung éta bener hanjelu nu ieu geus lumangsung. Kuring teu bener ieu tempo pelecehan seksual atawa nanaon tina momen. Ieu mah sakadar senang tari sarta meunang Golden Ball. "Hegerberg ceuk manéhna pisan reueus jadi ngaranna nu meunangna awéwé munggaran. "Ieu endah," ceuk manehna. "Ieu motivasi hébat tetep digawé teuas sarta bakal neruskeun gawé bareng meunang leuwih judul. Kuring hayang nepi ka rengse kalayan sababaraha kecap keur katresna ngora di sabudeureun dunya: Naha anjeun percanten diri. "Andy Murray éta bagian tina média sosial nu ngritik comment Solveig, nelepon deui" conto sejen tina sexism ridiculous di olahraga ". menta Mbappé na Modric? "Katambah pamuter ténis Britania on Instagram. "Kuring ngabayangkeun yen sepakbola boga hal anu ngalakukeun. Jeung ka sakabeh jalma anu mikir I overreacting sarta yén ieu téh lulucon a ... ieu mah. Kuring geus kalibet dina olahraga sadayana hirup abdi na sexism téh teu nyata. "Ada Hegerberg dijieun undak maju for mabal awéwé, tapi sexism geus kadorong | Suzanne Wrack More Modric meunangkeun judul padeukeut katilu di Liga Champions na diideuan nagara pikeun ngahontal final ti Piala Dunya. Sababaraha baris kuciwa meunangna Na, Ronaldo kadua. Lionel Messi anjog ukur di tempat kalima, pagawean balik duo Perancis Antoine Griezmann na Kylian Mbappé. Ieu kahiji waktos saprak 2006 yén striker Argentina teu rengking diantara luhureun tilu. The 63e edisi perdana hadiah diumumkeun. Stanley Matthews of Blackpool, kahiji di 1956 nalika ngayakeun Ronaldo atawa Messi éta hadir di Grand Palais di Paris, sanajan rada hina

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=ZopcnpCLsHY