Agathe Auproux geulis tur kuat ngalawan kanker, manéhna ngungkabkeun sexier ti kantos - video



Agathe Auproux geulis tur kuat ngalawan kanker, manéhna ngungkabkeun sexier ti kantos
Agathe Auproux ieu nalangsara ti kanker, tangtu, tapi ieu teu nyegah tetep sorangan. The geulis brunette karasaeun loba freer saprak pengumuman sarta penah tanpa pikahariwangeun ngeunaan cara jalma kasampak di catheter Na.
A catheter tiasa seksi? Dina jawaban eta écés enya, utamana lamun éta Agathe Auproux bringing nu. Wartawan 27 taun dilaporkeun keur didiagnosis kalawan kanker aya kiwari ampir sabulan, sanggeus minggu panjang modesty na concealment. Hiji masalah nyata pikeun awéwé ngora anu ayeuna tiasa ngalawan ieu kasakit di tempoan pinuh ku sarerea, paduli ningali rusiah na wangsit tanpa pangaweruh-Na. Kusabab 11 Maret Agathe nu geulis mendemonstrasikan dinten saatos dintenna pikeun palanggan na nu eta nunjukkeun kawani rongkah ku nanyakeun saban poé ku seuri on Instagram. Tapi aya hiji hal manehna sempet henteu acan wani némbongkeun fans na: catheter Na. Ieu ayeuna dipigawé!

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=fIvPJ4Yluh4