Tips: bule 25 adonan-endog



Resep endog Pikeun cageur dahar

Lamun resep dahareun cageur, video ieu keur anjeun! Anjeun bakal diajar pikeun nyiapkeun rupa masakan ti endog anjeun bisa dahar teu ukur dina sarapan. Anjeun teu méakkeun loba wayah di Nyiapkeun masakan ieu. Anjeun tiasa masak hiji omelet inflated dina cooker slow, ulah poho pikeun nambahkeun cai sparkling! Anjeun tiasa masak omelets di ladle a sangkan geulis muih. Anjeun tiasa nyieun hiji hiasan endog pikaresepeun pikeun barudak ngagunakeun jerami a. Lalajo tutorial ka! Leupaskeun cangkang endog leutik kalayan sapotong eggshell. Dina waktos salajengna basa Anjeun baris megatkeun hiji endog jeung bakal aya sapotong ménél cangkang handap, ngaleupaskeun gancang jeung éfisién kalawan sapotong badag tina cangkang. Mun rék nyiapkeun hal husus, coba nyieun rusuh jeung ngeunah endog gulungan. Sajaba ti éta, anjeun bisa ngeusi gulungan kalawan isina favorit Anjeun. gagasan sejen metot mangrupa sandwich endog. Anjeun tiasa nyieun sandwich ieu sakola atawa digawé atawa malah nyieun appetizers. Candak kantong plastik sarta campur endog, mustard sarta rempah. Potong kantong plastik pikeun mencét campuran onto nyiksikan roti. Lamun coba mun leungit beurat, urang nawiskeun hiji pamanggih sarapan gajih. Campur kabéh bahan pikeun omelette dina kantong plastik jeung kulub.
Simkuring boga resep nikmat anu tiasa nyiapkeun pikeun reueus pisan babaturan anjeun: pangsit endog kalawan Bacon. Heula, nyiapkeun béas jeung hiji bungkus endog di béas maké kantong plastik. Sanggeus éta, butuh keureut tina Bacon, gulung ka meatballs jeung ngagoreng. Kaget kulawarga anjeun kalawan gagasan ieu nice sarapan saeutik: endog digoréng hideung! Misahkeun bule ditambah olives kalawan bodas, campur sareng mixer. Tuang campuran poék leuwih loyang ditambah yolks di luhur.

timestamps:
00: 11 Omelette slow cooker
04: 36 nikmat roll endog
06: 01 endog Sandwich Kidul Resep
07: 24 freeze Endog
13: 40 endog kalawan hideung datar

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan karajinan 5-menit GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=AAojxaK-NTU