Tip: 28 Fantasy Pirates With Items Everyday



RECIPES Pengetahuan Alam Pikeun pamakéan sapopoé

Madu produk produk sagede anu henteu ngan ukur ngagentos gula atanapi nganggo anu teu cuaca tiis, tapi ogé produk kageulisan alam sarta super-éféktif kalayan seueur mangpaat. Madu pinuh ku antioksidan, boga pangaruh antibakteri, beresih, mantunasi sareng ngabutuhkeun kulit sareng masih gelut ngarambat.
Manggihan kumpulan sagala resep alam pikeun rambut sareng kulit:
- Lirén méakkeun duit jeung nyiapkeun adonan gula betah: gaul gula, madu sareng lemon. Aduk sareng masak di gelombang mikro pikeun detik 30. Siap!
- Dupi anjeun kantos ngira yén anjeun tiasa ngadamel jas lambar tina cinyusu roll roll? Campur tea chamomile panas sareng madu sareng ngantep éta babak kertas kertas spring. Larapkeun kertas dina ramo Anjeun. Masker ieu gaduh pangaruh moisturizing jeung anti-radang
- Potong nipis dina satengah jeung nutupan ku gula pikeun ngaleungitkeun kulit anjeun
- Jieun topéng peelable pikeun blackheads - gaul madu, susu, gelatin sareng turmeric
- Coba ieu topéng anti hujan es alami resep: campur endog, yogurt madu sareng jeruk nipis
Minyak kalapa ngagaduhan seueur kagunaan, contona, anjeun tiasa ngaleungitkeun permén permén tina bulu. Urang ogé ngabagikeun resep héran yén anjeun kedah diajar sareng nganggo sacara poean. Coba resep resep pikeun kulit garing. Di dieu aya resep suku: campur gula coklat, kopi sareng minyak kalapa. Panawaran sareng bungkus sareng plastik. Cara naon anu murah pikeun ngambang huntu make baking soda sareng minyak kalapa. Ngaleungitkeun suku garing, digak anjeun ku campuran minyak kalapa jeung uyah laut. Tambih Deui, Anjeun tiasa ngadamel gloss lip ti minyak kalapa sareng pensil panas.

timestamps:
00: 44 Homemade Sugar Paste Resep
02: 22 Topeng peelable pikeun blackheads
04: 42 Hand Deodorant
08: 48 Resep pikeun keun garing
10: Paké 45 Aloe vera nganggo

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan karajinan 5-menit GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=S_P3iOFPbRo