Awas sahiji scams palsu jajal Amazon

A scam sakumaha polling palsu Amazon, ngajangjikeun Anjeun mangtaun smartphone a sabenerna ngarupakeun langganan lumayan mahal. Mistrust ...

Lamun datang di sakuliah hiji email warna Amazon ngajangjikeun meunang hiji iPhone atawa Samsung smartphone generasi panganyarna ngarespon kana survéy hiji, ulah ngabales. Ieu sabenerna hiji kampanye langganan disguised nu butuh batok 65 mun 75 euro per bulan.

Awas sahiji scams kalawan ieu jajal Amazon palsu

pengumuman ieu pikaresepeun, acan deui éta palsu. Ku kituna lamun nampa surelek konon emanating ti Amazon jeung nu ngajak anjeun pikeun ilubiung dina survey anu, Waspada. Kuring kudu nyebutkeun éta cukup keur mikat para nasabah, saprak di tukeran pikeun partisipasi anjeun, hiji Samsung Galaxy atawa iPhone 9 X anjeun jangji.

Sanajan dina pengumuman ieu hal geus écés nempatkeun loak di ceuli sababaraha pamaké, kanyataan yén situs éta miwarang ka nyumbang kana fee aplikasi, éta méré informasi pamaké sarta detil bank.

Hanjakal, ieu tétéla jadi scam a. Aya kado, sarta éta anjeun nu mibanda. Ieu numutkeun ka pamaké dina blog disebut Zataz " Kabéh pamilon nyandak bagian dina draw pikeun produk nu ditémbongkeun ".

Tukangeun scam: a langganan disguised

Zataz ngécéskeun yén " édisi husus ieu ngawengku aksés taya salila tilu poé dina platform hiburan online. Sanggeus sidang tilu poé, Anjeun kalibet dina langganan bulanan anu otomatis deducted ti kartu kiridit anjeun, unggal tilu puluh dinten ".

Sarta fee bulanan ieu cukup luhur, saprak anjeun ngadaptarkeun langganan bulanan tina 65 atanapi 75 euro nu otomatis deducted ti kartu kiridit Anjeun. Dua pamiarsa blog Zataz ngawartoskeun mangsa keur scam ieu.

Aranjeunna geus sahingga dituduhkeun yén duit maranéhanana ieu dikumpulkeun ku pausahaan via kotak surat nu aya di Siprus. Mun anjeun kantos geus direspon ka email palsu ieu ti Amazon, anjeun kénca jeung ngan hiji solusi: ngahubungan bank anjeun meh blok withdrawals curang jeung blok informasi perbankan Anjeun.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/attention-a-larnaque-aux-faux-sondages-amazon-312096