Biden "deukeut pisan" pikeun putusan dina candidacy na keur presiden AS

Washington - Urut Wakil Présidén Amérika Sarikat Joe Biden Jumaah ngomong yén manéhna bakal nyandak kaputusan rusuh on candidacy na harepan di 2020 presiden AS.

I am pisan nutup nyieun putusan nampilkeun sorangan ka anjeun"Anjeunna ka wartawan di Washington Biden, saha nu favorit pamilih Démokratik dina jajal, sanajan anjeunna geus teu resmi dibuka dina lomba keur White House.

Sanajan kuring geus tangtu aya calon presiden di sukur panungtungan (November 2018), niat kuring geus salawasna geus, upami kuring mutuskeun, janten panungtungan pikeun ngembarkeun"Ceuk pulitikus Samaun of 76 taun, anu geus ngaronjat dina minggu nu anyar teh tanda hiji aplikasi.

pangacara abdi ngawartoskeun kuring janten ati pisan ngeunaan naon kuring nyebutkeun teu ngamimitian otomatis tur ngarobah status kuring"Ceuk Anjeunna sanggeus hiji ucapan kana rugbi electricians.

Urut Wawakil Présidén Barack Obama diperkirakeun gabung daptar contenders Démokratik geus lila kalayan 17 ngadéklarasikeun calon nyanghareupan Donald Trump di jajal di 2020 Nopémber.

Tapi anjeunna nyanghareup pikeun sababaraha poé dina kontrovérsi leuwih sapuan kurang ajar dianggap arah awéwé. Anjeunna jangji Rebo janten "ngadeukeutan"Dina masa depan dina hubungan na sareng awéwé.

Donald Trump, anu bakal ngajalankeun pikeun istilah second dina 2020, direspon ironisna mun clues anyar ditinggalkeun ku Biden di kaluar tina biantara nya jeung rugbi electricians.


Kuring geus dipaké rébuan electricians. Aranjeunna baris ngajawab keur kuring!"Anjeunna wrote on Twitter Bush.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lexpress.fr/actualites/1/monde/biden-tres-proche-d-une-decision-sur-sa-candidature-a-la-presidentielle-americaine_2071436.html