Kamerun: Opat pamuda disangka tina killing a Perancis ditahan ku gendarmes di Soa

Awak teu nyawaan of Remy Christopher Ager, taun 54, ieu nu kapanggih dina imahna on Pébruari 25 2019.

The French Christophe Rémy Ager teu maot maot alam. 4 pamuda anu disangka tina citakan gambar nepi ka ahir poé ieu 54ans lalaki heubeul on Pébruari 23 2019. Ieu wangsit ku investigations dilumangsungkeun ku Gendarmerie Brigade Soa deukeut Yaoundé. murderers dugaan anu dibere ka pers di Kemis, April 4 2019.

Channel International 2, gumantung informasi ti Brigade Panglima Roger Noa Owono ngalaporkeun yén awak almarhum kapanggih taranjang imah ku teknisi na anu bisa euweuh boga telepon. Made in expatriate, manéhna kapanggih muka panto lega tur awakna teu nyawaan Na.

Diasupkeun adegan, polisi meunang leungeun maranéhna dina Alad Navarro, awéwé hiji dibere datangna Killers geng uteuk. Mimitina mah ieu pendamping nu Kulon. Manehna cicing jeung manehna keur sataun. Manehna dibere lalaki nya sabagian Yakouba, convicts manéhna ceuk éta lanceukna nya ti kalér. Pangangguran, manéhna mantuan manehna di tugas domestik-Na. Éta anjeunna anu geus disangka ti sanggeus dicokot hirup dina Perancis.

"Urang disebarkeun a tracking nu diwenangkeun teh ditewak tina dituduh susunan kabogoh ka lingkungan Navarro Lake ngan sababaraha dinten. Sarta salajengna miss lesbian Meka ieu hirup kalawan Navarro miss "Ceuk Kaptén Noa Owono.

Salian Navarro, Yakouba na Meka anu nampi telepon minangka kado pikeun nya jeung kabogoh 400 000 4 juta dibawa on di korban, Kenfack, pager telepon dipaling ka Perancis ieu disebut jaksa nu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/06/cameroun-quatre-jeunes-gens-soupconnes-davoir-tue-un-francais-arretes-par-les-gendarmes-a-soa/