Kamerun - mobil: rebel Aprika Tengah Abdoulaye Miskine FDPC pesenan teh total blokade of Bouar sumbu (RCA) - Garoua-Boulaï (Kamerun)

Nuturkeun serangan on lalaki na ku gaya UN on Jumaah, April 5 2019, Jendral Miskine announcing kaleungitan tilu unsur anak, maréntahkeun Sabtu teh gantung tina lalulintas sarta aktivitas dina koridor Douala - Bangui, dugi bewara salajengna.

« Handap serangan ngalaman ku Front Démokratik elemen ti Afrika Tengah Jalma (FDPC), kuring nanya rahayat wates Kamerun jeung Républik Afrika Tengah jeung ngagantungkeun perjalanan antara Tengah sarta Garoua-Boulaï "Ngumumkeun dina pernyataan dileupaskeun dina April 6 2019 ku pamimpin FRDPC, Jendral Miskine.

Dina hiji pernyataan sateuacan Umum Miskine dilaporkeun yén tilu anggotana tiwas sarta sababaraha séjénna tatu nalika gaya PBB diserang Jumaah April 5 2019, anu posisi FDPC. " Kalawan tanghi jeung gunships helikopter "The lalaki tina Miskine anu dislodged ku pers Aprika Tengah.

Gaya Misi nu multidimensional PBB Integrated pikeun stabilisasi dina Républik Aprika Tengah (minusca) narima sanggeus mingpin 5 2019 April, hiji operasi Zoukombo (RCA), a locality deukeut Garoua-Boulaï di Kamerun wétan.

« locality Ieu saprak Maret 3 2019, adegan abuses sarta pelanggaran komitmen ku Abdoulaye Miskine JPDF acan asup teh perjangjian pulitik pikeun katengtreman sarta rekonsiliasi dina mobil. Salian mibanda bari erected barricades on jalan 1, penting pisan pikeun ékonomi nagara, elemen JPDF appropriated 11 Alas milik hiji parusahaan nasional. Dirumuskeun ieu kaayaan sarta luyu jeung amanat na, Angkatan of minusca dibuka hiji operasi eureun abuses ieu sarta pelanggaran ku JPDF, cageur wahana jeung ngaleupaskeun sumbu permanén "Minusca ngumumkeun dina pernyataan dileupaskeun dina April 5 2019.

minusca ogé nyaéta panggero kana sagala pakarang Grup mobil hormat commitments maranéhanana dina pasatujuan Peace na dibahas di Khartoum ditandatanganan dina Pébruari 6 2019 di Bangui, sarta ngeureunkeun sagala abuses sarta pelanggaran.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://actucameroun.com/2019/04/07/cameroun-rca-le-rebelle-centrafricain-abdoualye-miskine-du-fdpc-ordonne-le-blocus-total-de-laxe-bouar-rca-garoua-boulai-cameroun/