cangkang Ieu $ 65 nambahan keyboard backlit mun iPad Anjeun - BGR

Simkuring yakin maneh lamun urang ngawartoskeun anjeun yén MacBook di impian anjeun Powered by ios éta ngan $ 65? Manggihan ka keyboard holster kana keyboard Yekbee backlit iPad hiji unggulan sarta serbaguna cocog sareng sadaya full-ukuran iPad dirilis dina taun panganyarna. Ieu hal pelindung anu nambahan keyboard QWERTY pinuh pikeun iPad Anjeun. Leuwih ti éta, design impressive na ngamungkinkeun iPad anjeun pikeun muterkeun derajat 360, nu ngidinan Anjeun pikeun melu eta ngalawan luhureun kibor, kawas laptop convertible Windows 10. Upami Anjeun gaduh hiji iPad rék ngagunakeun for teu nanaon lian ti Web browsing jeung nempoan ti Netflix, Anjeun kedah parios deui kaluar.

Di dieu nyaeta informasi langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • ✅ # 1 pangalusna hal keyboard diobral ON AMAZON.COM: Hiji finish elegan ku tulangan tina téhnologi adhesion tur panangtayungan profésional calakan nyieun hal teuas kami kalayan kualitas luhur klep hiji pilihan sampurna keur gawe ti imah na iinditan. Tata perenah lega tina keyboard sarta 7 jempé lampu tukang kelir nawiskeun kabébasan maca tur dianggo di mana waé, kapan. Kasus kompatibel jeung panganyarna iPad 6 2018 (A1893-A1954) 2017 5 iPad (A1822-A1823) iPad Pro 9.7 (A1675-A1674-A1673) iPad Air 2 (A1566-A1567) jeung Air (A1474-A1475). [19659004] ✅ alesan 360 seuri: muterkeun Layar gelar 360 pikeun nembongkeun presentasi Anjeun effortlessly, acara favorit anjeun atanapi maca buku anyar bari ngarasakeun mangrupa saeutik tina iPad anjeun sanajan anjeun dina lebet nu ! Naha anjeun hiji blogger, panulis, desainer a, a profésional atawa murid, nu keyboard kana keyboard Yekbee pikeun iPad nawarkeun hiji solusi calakan, stylish tur praktis pikeun kaperluan sapopoé Anjeun. Gaya basajan tur elegan ngajadikeun eta idéal pikeun sagala susunan asesoris (wadah pulpen tur beuki!).
  • ✅ calakan panyalindungan: Otomatis hudang / saré ngajaga tur preserves dangka waktu batre, sedengkeun Hull awét sudut polycarbonate shock tahan jeung bertulang aluminium hinge ngajaga sésana. Kabéh 9,7 inci tina layar rétina Anjeun ogé ditangtayungan ku kenop awét, Certified nembak 10 000 000. keyboard asalna dina kotak kaku tina kualitas punjul, kalawan hiji USB éksternal ngecas sambungan kabel na manual produk urang populér (kalawan foto warna!) Éta greatly facilitates instalasi.
  • ✅ ULTRASLIM desain: Gabungan The keyboard design urang ka forefront industri jeung nambahkeun kenop Chiclettes leuwih lega signify touch mangrupa langkung satisfying na tactile pangalaman ketikan. Kalawan produktivitas maksimal, typists touch girang! Desain langsing téh lightweight, dibabawa tur sampurna loyog.
  • ✅ jaminan jeung ngarojong platinum: A rojongan teknis hirupna sarta jaminan produsén bulan 12 bisa mawa maneh karapihan pikiran mésér tur mastikeun kualitas tim anjeun. siap ngabantu anjeun unggal hambalan tina prosés.

ngiringan @BGRDeals on Twitter mun turutan nawaran panganyarna na paling narik urang kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran jeung tulisan disponsoran, mangga ngirim surelek ka sponsor@bgr.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR