Mindahkeun Obrolan pamaké: Milan ngarencanakeun nyieun hiji Pochettino Peta kejutan

The klub pangbadagna di jandela mindahkeun Éropa geus ditutup, tapi klik di dieu pikeun sakabéh nawaran . Mindahkeun Talk bakal neruskeun lalampahan media dunya tur ngahalangan correspondents ningali naon dina agenda for si isal.

Milan hayang meta pikeun Mauricio?

AC Milan kedah ngajalankeun hiji kampanye ambisius pikeun manajer Tottenham Mauricio Pochettino nurutkeun laporan dina kaca .

Rossoneri The legend Gennaro Gattuso Sigana diatur bisa dikirimkeun ka San Siro sanggeus usum nguciwakeun sarta Diréktur Jéndral anyar Milan Ivan Gazidis téh rék nawiskeun Argéntina mangrupa sterling 300 juta dada perang pikaresepeun pikeun nyobaan narik Spurs gaffer mun Serie A.

Lulugu tina Tottenham Daniel Levy diusahakeun dissuade kotana ti Manchester United fokus dina kapentingan Pochettino. Real Madrid dina bulan panganyarna na mudahan yén pindah ka bandung dina stadion ultra-modern anyar bakal cukup pikeun nyegah gerakan salajengna manusa nya.

Tapi Gazidis handapeun amanat jelas tarung ngalawan meunangna tro runtuyan Juventus, sahingga boss Spurs kacida mumpuni, dianggap penting dina boardroom Milan.

Serikat méré prioritas pikeun masa depan nu potong ayeuna

Manchester United dijieun lalaki kahareup renown Paul Pogba et David de Gea prioritas utama maranéhanana méméh usum panas.

Pogba ieu flirting jeung manajer di Real Madrid Zinedine Zidane dina minggu nu anyar, tapi dilaporkeun ngaku kaca Ole Gunnar Solskjær ngawartoskeun Perancis yén anjeunna tinggal di Old Trafford. The French kénéh boga dua taun ditinggalkeun dina borongan nya di Serikat, kalawan pilihan tina hiji extension salajengna ngeunaan 12 bulan.

De Gea ieu ngeunaan diblokir anjeunna hungkul kontrak kalayan klub, sakumaha eta nyiar pikeun ngadegkeun parity kalawan teammate The upah mingguan ti £ 500 000 Alexis Sanchez . Nangtung ceramah alerted nu Paris Saint-Germain tapi Serikat anu daék antosan péngkolan maranéhna pikeun nyoba disimpulkeun hiji perjangjian méméh tamat tina kontrak Spanyol dina 2020 usum panas.

The boos boos masihan béngsin seuneu Kalibening

hubungan

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog/transfer-talk/79/post/3818786/transfer-talk-ac-milan-plan-surprise-swoop-for-spurs-boss-mauricio-pochettino