Masihan kahirupan anyar pikeun pot instan anjeun kalawan Citakan: Reflist ieu $ 13 - BGR

Dina sagala waktos abdi di bumi ieu, Kuring geus teu patepung wae saharita proprietary Pot anu teu bogoh ka saharita Pot-Na. Malah sanggeus taun sarta taun, urang masih bogoh Jackpots saharita maranéhanana. Hiji hal kajadian kitu, bosen resep saprak urang condong neangan nyangkut dina nyiapkeun hidangan leutik sami, deui jeung deui. Mun rék ngambekan hirup anyar pikeun anjeun dipikacinta saharita Pot, ningali Citakan: Reflist pikeun tekanan listrik cooker saharita Pot: resep Mudah keur gancang, Hidangan cageur . Ieu ayeuna keur diobral kalawan harga ngurangan dina Amazon tur pinuh ku leuwih 100 nikmat resep.

Anjeun oge bisa meunang on Kindle dibanderol di $ 9,99, atanapi éta bébas lamun Anjeun ngalanggan Kindle Unlimited .

Inpo leuwih dina kaca produk:

Kalawan leuwih 500 000 dijual, ngarasakeun 100 resep gampang deui, sehat sarta customizable, sadia dina Citakan: Reflist resmi No. 1 saharita Pot®. Instan Pot® teu becus jeung ku buku resep katuhu dina leungeun, nanaon nyegah anjeun masak. The Citakan: Reflist pikeun tekanan listrik cooker saharita Pot® ngajarkeun anjeun jieun rupa-rupa resep sehat sarta gampang pikeun nyiapkeun kalawan kapercayaan. Ngeunah breakfasts mun stews hearty ngaliwatan Manisan decadent na deui, Citakan: Reflist ieu bakal nyugemakeun saharita Pot® yakin dulur sabudeureun tabél.

Dina kaca ngeunaan Citakan: Reflist saharita ieu Pot® anjeun bakal manggihan:

100 + euweuh pilihan pikeun masakan hearty kalawan diets vegetarian, gluten bébas sarta cocog pikeun paleo
Saran keur resep merlukeun saeutik pangropéa, kaasup tingkatan tekanan sarta kali masak
labél praktis nunjukkeun waktu persiapan, nu nangtukeun hidangan anu masak di menit 20 atawa leuwih (45 menit atawa leuwih), kitu ogé masakan cocog pikeun barudak
Idéal pikeun beginners atanapi peminat salila sababaraha taun, Citakan: Reflist ieu saharita Pot® Anjeun AZ pituduh kana sagalana ngeunaan saharita Pot®.

"Kanggo mom sibuk ieu, [nu Pot saharita] éta kawas diajar masak deui ... dugi I narima Citakan: Reflist ieu saharita Pot. Naha anjeun anyar dina saharita Pot atawa anjeun nu tekanan masak profésional, Citakan: Reflist ieu saharita Pot kedah di dapur anjeun! "Rasa Blog BlogJulie Clark di Lizzy T

"Ieu saharita Pot Citakan: Reflist boga sagalana nu peryogi kauninga ngagunakeun pot instan anjeun ... kuring kacida nyarankeun [dinya] nyaeta nu meuli pangalusna I: boga supir saprak meuli pot instan abdi. "LMFerron, kritik ti Amazon Top 500

ngiringan @BGRDeals on Twitter janten sadar tina nawaran panganyarna na paling narik urang kapanggih dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran kami disponsoran sarta kasempetan disponsoran tulisan, mangga ngirim surelek ka disponsoran ku bb.com

Poéna BGR eusi mangrupa bebas tina redaksi jeung Panyiaran Radio sarta Télévisi, sarta BGR bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR