Espinoza ngabalukarkeun lini Timbers 3-0

San Jose, California (AP) - Cristian Espinoza tadi gol na hiji mantuan Sabtu wengi na Lini San Jose ngagaduhan titik kahiji maranéhanana usum kalawan meunangna 3 -0 ngaliwatan Timbers Portland.

Shea Salinas dibuka nyetak dina menit 15e, nyetak gol di puseur kotak ka ngalengkepan puseur Espinoza.

The lini (1- 4-0) dipingpin 2-0 mun 33e menit nalika Danny Hoesen ucul on bal leupas dina sisi kenca wewengkon pinalti pikeun sambel dina nangtung ka taneuh.

Espinoza "

San Jose peupeus hiji ngajalankeun lima karugian lempeng ka eleh ngalawan kiper.

The Timbers (19659003) 0-4-1) leungit lempeng kaopat maranéhanana.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/espinoza-lead-earthquakes-over-timbers-3-0-040619