Suku Om - Om Garcia teu tahan hiji lilin ka Genesio, Beye bakal geus dipecat - Olympique Lyonnais - kaki 01

Salawasna Tujuan nalika commenting Olympique Marseille, Habib Beye éta kejam lamun ngobrol ngeunaan masa depan Rudi Garcia.

Saatos asor ka Bordeaux (2-0) Jumaah urut Marseille ngomong yén palatih kungsi gagal dina misi-Na. " Hayu urang geus leuwih ti dua taun saprak Rudi Garcia mangrupakeun Om, éta leres yen taun ka tukang aya nu ahir Liga Eropa, tapi aya ogé deadline a, ieu keur cocog keur Liga Champions sabab dina proyék nu, hal anu penting "Recalled nu konsultan Terusan + Olahraga.

Tur éta teu hijina lasut ku Franco-Senegalese, ogé balik ka kasalahan dina jandela transfer. " Anjeunna ogé dina muatan tina rekrutmen. Aya geus gagal utama: Strootman na Radonjic, anu pamaén anu teu dibawa ka Om, Anjeunna denounced. Kalawan jumlah ieu lajeng, nalika anjeun boga anggaran sapertos ieu, kudu di forefront ka maénkeun Liga Champions. Ku kituna gagal dinya. »

Genesio Guion sarta ngalakukeun hadé

Pikeun Beye, Garcia teu boga hasil, atawa malah kaahlian tina sababaraha counterparts na. " Kuring geus katempo loba teuing tina patandingan Om, nyanghareupan jawara badag, atanapi malah dina kaulinan kawas kieu, dimana aya euweuh penguasaan taktis. Tur éta naon bothers kuring, Regretted spesialis nu. Dinten, nalika kuring kasampak Bruno Genesio na I ningali manehna maén ngalawan tim badag, abdi ningali nembak taktis. Nalika kuring ningali palatih Reims, abdi ningali hal tactically diomongkeun ka kuring. »

« Aya, abdi gaduh gangguan kalayan Rudi Garcia, usum ieu, disebutkeun yen di sawatara titik, anjeunna kapanggih hal anu hade. Anjeunna kapanggih na 4-4-2 Jigana dinten 20e. poé 20 pikeun manggihan hiji 4-4-2, hiji animasi nu fits timnya. Abdi teuing "Blurted urut-balik ka katuhu, dina perjangjian jeung loba fans anu pamenta nu miang tina Garcia keur sababaraha bulan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01