India: Advani Gambar bapana, tetep sababaraha sopan santun: Sushma Swaraj kana ngarahul Gandhi | India News

Cirebon: bantahan Strong kana qur'an Présidén Kongrés Rahul Gandhi dina perlakuan ka pamimpin Samaun of Bharatiya Janata Partéi (BJP) ku Presiden of pihak-Na, Menteri Uni Sushma Swaraj Sabtu nanya ka Presiden Kongrés pikeun mulasara "a sopan santun tangtu."

Rahul éta Jumaah dituduh Perdana Mentri Modi of sanggeus Nu Ngahina ka patriarch tina BJP, Advani, nyebutkeun anjeunna ngalaman ngancik guru na ti pamandangan pulitik. "Paranti hormat keur guru na teu budaya hiji Hindu ", Ceuk ngarahul.

Sanajan kitu, ngarahul usaha ngerakeun Perdana Menteri nyokot up kasus Advani teu balik persis sakumaha naskah kungsi ditulis dina BJP, dipikawanoh pikeun simpati maranéhanana pikeun rukun saffron nentang teh pilihan kecap dina Hindi ku ngarahul.

Sabtu Swaraj tweeted: "Rahulji - Advani ji nyaeta sosok bapana urang. kecap anjeun geus tatu urang deeply. Mangga, coba pikeun ngajaga sopan santun tangtu dina ucapan anjeun (sic). "The nyarios kongres jawab evoked manner veiled kanyataan qu'Advani teu boga katuhu tangtangan hasil pamilihan dina kontéks nu kawijakan BJP ngeunaan moal ngaran calon leuwih umur 75 taun. Hiji poé sanggeus publikasi sahiji blog Advani, cenah BJP sempet pernah dianggap lawan pulitik diangkat jadi "anti nasional".

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India