India: kulawarga ngajadikeun Anantnag unggeuk nyandak Baraat di Doda Ditengah curfew NH | India News

SRINAGAR: Ieu numpak liar keur panganten lalaki nu Denmark Ali Anantnag nyicingan, anu kungsi ngajalankeun sababaraha jam saméméh pernikahan-Na dina Sabtu nyuhunkeun sarta tampa petunjuk hiji pamakéan diturutan husus. National Jalan Raya Srinagar-Jammu Minggu. Denmark éta bisa nikah dina Saptu di Kab Doda tur mulang ka Anantnag jeung pamajikanana anyar jeung baraati (kulawarga jeung babaturan) Minggu.

The larangan dadakan ditumpukeun ku kaayaan anu lalulintas sipil dina Bina Marga on Wednesdays na Sundays ampir dijieun mayar rencana-Na. Wangenan, nyetél Kemis pikeun mastikeun gerakan pasukan tanpa kajadian, sparked hiji outcry sarta gancang marios Jumaah mun dibebaskeun kelas husus di perjalanan. Penguasa ngumumkeun yén jalma di emergencies atanapi dina kaayaan unik bisa nerapkeun pikeun sangsi perjalanan husus.

Saatos urutan Kemis urang, anu dua kulawarga éta frantic na wondering lamun kawinan kapaksa ditunda. Sakali wangenan ieu diangkat, Denmark jeung kulawargana hurried mun menta tanda husus.

Angkatan kalawan urutan dikaluarkeun ku Wakil Komisaris Anantnag, anu Denmark Ali indit ku baraat sahiji anggota 12 (kulawarga jeung babaturan ti panganten lalaki ka) dina opat kandaraan. Idin dibéré pikeun dua poé. Dibikeun péngkolan tina acara, kulawarga kapaksa abandon hari raya sumptuous anu keur ngatur 7 April.

Urutan, kahiji sanggeus wangenan, berbunyi kieu: "The Denmark Ali, putra Ali Showkat Bhat Kecamatan Anyar Qazi Bagh Anantnag di Anantnag, dipirig ku 12 urang, nu diwenangkeun maot Anantnag di Doda kalayan kandaraan-Na. ) JK03C-2171, 7-DL6696CF, JK03E-2430 na 3-DL2779CAN patali upacara kawinan tina 06-04-2019 na deui-07 04-2019 sanggeus cek kaamanan teleb (otorisasina nyaeta valid ngan pikeun dua poé). "

kulawarga dibere plea nya ka kantor ti Timbalan Komisaris Anantnag, dimana eta ieu ditandaan kalawan timbalan Komisaris sejen, anu dikintunkeun ka Kapala Superintendent kacamatan Pulisi Anantnag, nanyakeun lamun idin kapaksa dibikeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India