Ibu Meghan Markle, Doria, ninggalkeun Los Angeles pikeun datangna orok karajaan, nyebutkeun insider

Meghan jeung mom

Doria ngapung leuwih LA kanggo kalahiran putrana saeutik-Na. (Gambar: Getty)

Sanajan kitu, sababaraha sumber Doria teu bisa cicing jeung Meghan. salami manehna geus balik sarta ngurus anjing-Na, nurutkeun Minggu Eunteung. Hiji sumber ceuk kamari: "Doria kedah didieu pikeun kalahiran jeung bakal tetep. Tapi lajeng manehna kudu meunangkeun deui anjing nya jeung karya nya. "Meghan ogé bakal dipapaésan imah anyar maranéhanana dina Pondok Frogmore kalawan poster urut imahna di Kanada. Pondok 3 juta Frogmore estate of pon of Windsor bakal dihias jeung poster tina Toronto, Kanada, di mana baé maén peran paralegal Rachel Zane dina cocog drama légal Amérika.

Meghan geus dihias pondok kalawan mahal karya seni tur kulawarga poto.

Manehna oge dibagikeun nasihat on hiasan interior ku sobat jeung urut gadis Spice Victoria Beckham

Hiji insider ti karaton ngadawuh: "Harry na Meghan Frogmore hoyong ngadamel sakumaha basajan sabisa na Meghan dibawa loba poster. "

Frogmore dipaké pikeun imah staf karajaan, tapi saprak lajeng, pondok geus direnovasi kana imah kulawarga.

Maca deui: Megan na Harry jadi royals mimitina tina New Age

meghan markle

Meghan sempet geus dihias e na Frogmore kalayan karya seni mahal tur poto kulawarga (Gambar: Getty)

Ieu asalna salaku akun Instagram anyar pasangan ngarilis mural corétan urut Presiden Afrika Selatan Nelson Mandela dipirig ku cutatan tina otobiografi Na.

Rekening Sussex A Royal Instagram dijieun nanya jelema nu hayang ngirim hadiah ka sababaraha pikeun firstborn maranéhna pikeun nyumbang amal.

wishes di antisipasi mimitina-dilahirkeun maranéhanana.

"Dinten ieu kami nampilkeun salah sahiji opat amal pasangan dipenta pikeun ngarojong tinimbang ngirim hadiah.

meghan

Rekening Instagram anyar pasangan ngarilis mural corétan urut Presiden Afrika Selatan. t Nelson (Gambar: Getty)

"Mangga uninga The Lunchbox Dana, hiji poéan hidangan sakola bergizi pikeun barudak di Afrika Kidul nu ngalakukeunana disebutkeun lapar.

"Kusabab lahirna, Dana Lunchbox nyadiakeun 20 juta hidangan ka schoolchildren merlukeun. "

akun nu ogé peupeus dina sajuta palanggan kahontal leuwih gancang tinimbang akun séjén.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express