Host Fox Fox nyebutkeun yén Démokrat wungkul ngeunaan miara politik jeung kakawasaan, Sean Hannity nyebutkeun jurnalisme anu parantos maot

Sean Hannity, host of Fox News, nyarios jurnalistik anu paeh salami datangna dina Saptu dina puasa sasak dina raramat Watters Dunya .

Hannity muncul dina acara bagian tina ruas kalawan Watters Dunya host Jesse Watters, dimana dua kapribadian média ngabahas laporan Mueller, dituluykeun kritik Fox News ku anggota lianna ti média sarta kaayaan Partéy Démokratik.

Wawancara dimimitian ku sawala laporan Mueller sareng Hannity, anu nyarios sakumpulan jalma anu dikelompokeun di Fox News "parantos ngabedakeun langkung ti dua taun: anjeunna mupus lapisan bawang bombay sareng nyaritakeun carita ngahariwangkeun: nyiksa FISA, panipuan forensik FISA, ngadamel panalungtikan pikeun calon pikaresep; kami katuhu. "

Hannity nambihan yén urang kedah nyérangkeun nalika anjeunna sareng "sakumna timnya" janten leres, teras dikaitkeun kana "live live" jam-jam saatos Watters anu nunjuk ka kritikna yén Hannity langkung langkung ti hiji host talk. pamadegan yén wartawan.

Hannity nambihan yén anjeunna "hanjelu pikeun nagara" sareng yén anjeunna henteu hoyong naon anu lumangsung ku Présidén Donald Trump jeung Panalungtikan ngeunaan ngajengkeun Husus Robert Mueller deui.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.newsweek.com/fox-news-host-says-democrats-only-care-about-politics-and-power-sean-hannity-1388224