CAIR warns ngalawan Islamophobia sanggeus arrests di New York

Hiji grup tekanan warns ngalawan paningkatan Islamophobia sanggeus hiji lalaki New York geus dituduh sanggeus kaancam maehan hiji anggota Kongrés Muslim. minggu ieu, Patrick Carlineo Jr warned ngalawan a "standardized hate ucapan".

Carlineo ieu dituduh sanggeus ditempatkeun hiji panggero ngancam ka kantor perwakilan AS di Washington, Ilhan Omar, Minnesota. pangacara na ditolak keur mairan.

Omar nyaeta antara awéwé Muslim munggaran di Kongrés.

FBI ditahan minggu ieu sejen lalaki New York anu disangka dikaitkeun ka supremacist bodas rebuilding masjid Selandia Anyar. Uchiha.

Alonzo Thomas Bolin geus dituduh bohong ka agén federal ngeunaan kanyataan naha anjeunna kasurupan firearm a. pangacara Bolin urang ditolak keur mairan.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.foxnews.com/us/cair-warns-of-increasing-islamophobia-after-new-york-arrests