Best of Laurent Gerra kalawan Celine Dion jeung Philippe Bouvard

Salaku minggu tiap on RTL, Philippe Bouvard ngajawab patarosan ti listeners jeung nyokot katingal wry di dunya nu urang cicing. presenter nu narima kiwari Kaaris Lemarchandteu marahmay pangdéngé nalika mungkin: ". BMW salapan ka tilu janggol janggol janggol janggol" Philippe Bouvard nyoba lighten haté ku lulucon: "diomongkeun sahiji PSK, sugan aya nu apal beda antara hiji pamajikan jeung palacuran a ? No: kalawan hiji sakumaha jeung sejenna, Anjeun mungkas nepi ka dompet kosong ".

Celine Dion baris geura-giru balik deui ka hareup panggung ku album anyar. Kasempetan keur singer nyieun hiji titik ngeunaan kahirupan cinta sarta kufur naon hubungan layeut sareng pasangan nya Pepe Muñoz.

Pepe henteu pasangan kuring. Téh mangrupa ko-worker anu ngajadikeun kuring flit ngaliwatan hawa nalika kuring ngalakukeun acara kuring di Vegas éta kabéh. Éta ogé stylist kuring: anjeunna ngan dijieun kuring redo katingal abdi aya, anjeunna cobbled babarengan sababaraha rok pondok alus dijieun kuring nyedot jero pipi Tapi euweuh deui! ", manehna ngomong.

Rai nyarankeun


Baca leuwih

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/le-meilleur-de-laurent-gerra-avec-celine-dion-et-philippe-bouvard-7797380122