Warta 18h - Sakola: aya uninga ngeunaan sarapan bébas - video



Sekretaris Nagara jeung Menteri Kaséhatan ngumumkeun peluncuran breakfasts bébas pikeun siswa ti neighborhoods disadvantaged di dalapan test academies ti 17 April, saméméh generalisasi maranéhanana di September.

https://www.rtl.fr/actu/debats-societe/les-actualites-de-18h-ecoles-ce-qu-il-faut-savoir-sur-le-petit-dejeuner-gratuit-7797383582

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=h_rg1ElT4pc