The payung heran windproof Blunt téh sadayana 20% off Amazon - BGR

Dibandingkeun jeung payung ruksak nu meuli di apoték lokal anjeun, lingkup payung Blunt nya rada mahal. Tangtu, salaku nyebutkeun heubeul mana, meunang duit Anjeun. Upami anjeun hoyong meuli payung anyar nu bisa ogé jadi panungtungan maneh meuli, ngarasakeun réduksi% 20 on payung Blunt sadia dinten dina Amazon. Nganggo kode Kupon on PB2QZTGH nu Blunt Metro Travel Payung le Blunt nu klasik Payung atawa dina Blunt Payung UV Lite + jeung anjeun gé ngahemat 20% tina jumlah total. Model (atawa model) anjeun milih. Anjeun moal manggihan nanaon deukeut kualitas ieu mana deukeut diskon ieu.

Travel Parasol Blunt Metro

  • poliéster
  • diimpor
  • caps dipaténkeun Blunt sarta sistem tensioning radial ngajaga ngalawan hujan beurat jeung blows up 55 mph
  • The kere pinuh ngalegaan nyiptakeun hiji struktur aerodinamika na sturdy, sahingga payung Blunt mertahankeun pamungkas ngalawan unsur. Sistem tegangan radial (RTS) alihan, Mindahkeun jeung distributes usaha pikeun muka payung teh leuwih sakabéh beungeut kanopi.
  • Hurup gede Blunt boga titik seukeut. Pernah salempang ngeunaan anu lulus menyakiti deui
  • Hiji sistem verifikasi di titik 38 ensures dina kapanguruasan standar tinggi pikeun produk bearing nami Blunt
  • Payung tilepan 48 inci diaméterna, ngawengku saku gudang keur angkutan gampang

Blunt Palasik payung

  • diimpor
  • The tips ekslusif Blunt boga titik seukeut. Aman pikeun wewengkon congested tanpa hurting batur.
  • Sistem tensioning radial tahan ka hujan jeung gaya Gale angin beurat nepi wind- mun 72 km / h.
  • The poliéster kanopi 47 inci nyiptakeun pertahanan aerodinamika kuat ngalawan unsur. .
  • Kaasup ongkos clutch. Gampang pikeun ngalaksanakeun jeung toko di kantong disadiakeun.
  • Hiji dinten duit 30 deui garansi ensures kapuasan, disebutkeun urang ngabalikeun duit 100% tina jual beuli anjeun.

Blunt Payung UV Lite +

  • The Blunt + Lite nyaéta pagelaran pangluhurna payung urang. Kalawan Ultra Violet ditambahkeun palapis, anu Lite + blok 99,99% UV jeung cai-panolak palapis e-garing drying Fast ngamungkinkeun drying gancang jeung gancang tina payung teh.
  • Dipaténkeun inovasi: unggal jéntré mangrupakeun tinimbangan sampurna. payung lemes anu dirancang ti jero sareng inovasi dipaténkeun.
  • Dites TO extremes: salaku bagian ti prosés rarancang urang, model urang nu diuji bebas dina torowongan angin di speeds gede ti pamakéan sapopoé.
  • Kualitas: Kalawan markisa relentless urang nyieun payung pangsaena, urang subjected unggal payung ka titik kadali kualitas 38 saméméh éta ngahontal anjeun. Diwangun nedunan. Diwangun pikeun panungtungan.
  • Pangalaman: Sedengkeun paling payung gagal dina tanda slightest waktu, Blunt mikanyaah sakabeh kondisi cuaca. Salian ngajaga anjeun garing, lawon kami geus digolongkeun UVR nyadiakeun panyalindungan ka 99,99% ngalawan sinar UV. Hujan, hujan es atawa caang.

ngiringan @BGRDeals on Twitter mun turutan nawaran panganyarna na paling istiméwa anu kami manggihan dina web.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan nawaran urang jeung Iklan disponsoran, kirimkeun e-mail ka disponsoran ku bb.com

Eusi poéna BGR nyaéta bebas tina redaksi jeung iklan BGR jeung bisa nampa komisi dina purchases dilakukeun ngaliwatan pesen urang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR