Lalaki richest di Afrika kaluar 10 juta ngan pikeun katingal dina

poto ieu dicokot dina Lagos on April 07 2007 dipintonkeun dina Présidén pangusaha ti Dangote group Nigerian industri, Aliko Dangote. AFP

ABIDJAN, Basisir Gading - billionaire Nigerian Aliko Dangote, dianggap lalaki richest di Afrika, ceuk Sabtu di forum di Basisir Gading anjeunna ngalaman geus ditarik 10 juta di kas ka bank, ngan nalungtik ngarti yén ieu duit nyata, teu ngan angka dina kertas.

"Lamun anjeun ngora, mimitina juta anjeun penting, tapi sanggeus di angka euweuh hartosna teuing," Dangote, a tycoon manufaktur ngalibetkeun loba pausahaan. The Mo Ibrahim di forum Abidjan

"Hiji poe, kuring cashed juta euro 10, abdi nyimpen aranjeunna dina kalapa tina mobil kuring jeung kuring ditempatkeun di kamar kuring. Kuring kokotéténgan tur Teu sangka, "Ayeuna, Jigana mah kudu duit," sarta abdi dilaporkeun ka bank dinten hareup, "ngawartoskeun anjeunna hasil pamariksaan.

Saluareun anekdot, Dangote ceuk dua wewengkon paling ngajangjikeun pikeun masa depan Afrika éta tatanén jeung téknologi anyar. Tapi anjeunna disarankan pangusaha Afrika ngora teu meunang dibawa jauh ku ayaan serangan munggaran.

"Sering di Afrika, urang méakkeun revenues kami projected.

Dangote regretted adat jeung masalah administrasi nu ngahalangan ngembangkeun bisnis on buana.

Anjeunna dipake conto kasusah encountered ku grup semén -na pikeun ngékspor Bénin pabrik Nigerian 40 kilometer ti wates. Bénin geus diimpor rada "beuki mahal" semén Cina. / cbb

Baca salajengna

carita panganyarna

maca

Ulah sono beja panganyarna na informasi.

ngalanggan INQUIRER MORE ngakses The Filipina Daily Inquirer tur leuwih 70 jaminan sejen, dibagikeun dugi gadget 5, ngadengekeun warta, diundeur tina 4h isuk jeung dibagikeun artikel dina jaringan sosial. Nelepon 896 6000.

Pikeun naon komentar, keluhan atanapi inquiries, ngahubungan kami.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://newsinfo.inquirer.net/1104052/africas-richest-man-withdrew-10-million-just-to-look-at-it